Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 widelczykowa...dolicz jeszcze 200 na drinki, jakie wypijesz z Leniwcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Zdzira...z tamtego piwa już dawno bąbelki uciekły Ja prędzej z Tobą i cholerką wypiję piwo niż z widelczykową :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumowe alkoholike 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 zdzira dawajta na kurnike , chcę Ci wskazać Twoje miejsce w szeregu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Zdzira...nie podążaj jej tropem :O Pomyśl, Twoje dziecko będzie cierpiało na DDA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Zdzira...opcja z twoją osobą też jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Zdzira...to co? Piwo w Katowicach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 a ty leniwiec mogłabyś zadzwonić jak widzisz że mnie na forume nie ma, żeby się ze mną ugadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Zdzira...może być i Toruń :D Tylko ja szukałam zbliżonej okolicy do Warszawy Bo boję się, że nadmiar świerzyzny może moim płucom zaszkodzić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumowe alkoholike 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 jestem na pakoszach czekam ! i proszę nie uwłaczać mej osobie :O każdy robi to co lubi i dzięki czemu jest szczęśliwy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 a TY widelczykowa możesz wysłać sms-a jak chcesz się ze mną ugadać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 no to się ugadujmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Fa...przecież w tym tematełe nikt twej osobie nie uwłacza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumowe alkoholike 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 awantur nie wszczynam :O dzieci dobrze traktuję więc jakie DDA ? mydełko fa zdzira czekam , jaki masz nick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumowe alkoholike 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 stół tirtyejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 fa....to jak traktujesz dzieci nie oznacza, że nie przywłaszczą sobie DDA :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 zdzira ty się za jakąś robotę weź a nie grasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 leniwiec czy możesz się kutwa ze mną umówić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Widelczykowa....Zdzira zapewne gra za kasę lub za browara :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 widelczykowa, pewnie kurwa mogę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 no właśnie widzę że zamiast pisać na forume z przyjaciółkami od serca to ona poszła z alkoholikami hazardełe uprawiać :O No to się kurwa umów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Widelczykowa....za coś musi utrzymać młodą :) No wiesz....robi się coraz starsza, a solarka kosztowna ;) Widelczykowa...u mnie odpada jak na razie środa i piątek. Dostosuję się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 u mnie też środa i piątek odpada, ale w czwartek chętnie się spotkam, z tym, że pracuję do 19 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 ok....to czwartek po 19-stej tam gdzie ostatnio :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 ok, notuję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumowe alkoholike 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 nie wierzę , że leniwiec pije piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 bo leniwiec woli drinki :P Mam za mały pęcherz do piwa....a nie znoszę stać w kolejkach do WC :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Zdzira...wypraszam sobie :O Zawsze podążam po białym pasku na jedni....no może troszkę go szlaczkuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumowe alkoholike 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 po jednym piwie się zatacza ? no mówiłam , że nie wierzę w jej picie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 fa....a coś ty taka nie ufna? :D widelczykowa była świadkiem mojego picia i nie zataczania się:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Zdzira...a ja byłam przekonana, że Ty nie masz serca ok...spadam na słoneczko, opalać sobie nogi od miejskiego asfaltu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach