ladacox 0 Napisano Sierpień 23, 2010 macie jakowy renesans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacox 0 Napisano Sierpień 23, 2010 mówili ze ze śmierci klinicznej sie wychodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacox 0 Napisano Sierpień 23, 2010 zawsze byłem typem niedowiarka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszek Cafeterian 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ale ja nie jestem tym co myślisz PSP Ladacox W reinkarnację ja tylko wierzę, ale Duchem Cafe to nie jestem napewno, tylko dobrym duszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacox 0 Napisano Sierpień 23, 2010 tak duchu ale ja o topi mówie bo miał zdechnąć a on żyje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacox 0 Napisano Sierpień 23, 2010 widocznie topy też potrafią się zregenerować jak ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszek Cafeterian 0 Napisano Sierpień 23, 2010 PSP Masz na to moje słowo że ja nie jestem tym Duchem Cafe Ladacox Byłeś na moim topiku dzisiaj, odrodziłam się na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 23, 2010 "słowo kafeteriusza jest nic nie warte" Przecież nikt z nas nie obiecywał, że sie z tobą ożeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszek Cafeterian 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Nie chcesz wierzyc to nie wierz PSP, właśnie te słowo dużo daje do myślenia, wiara czyni cuda i trzeba w to wierzyć, bo inaczej jest się nikim na tym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Są tacy którzy wierzą w to co widzą i są tacy, którzy widzą to w co wierzą Duszku. Ja i PŚP zostajemy w tej pierwszej grupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 23, 2010 )) slyszeliscie o tym, ze sadlo szczura, ktorym natrze sie swoje czolo odpedza zle uroki?)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 23, 2010 jak zwykle wzbudzialm zainteresowanie:o:o chyba lepiej by bylo, gdybym poszla juz w kime i obudzila sie dopiero w piatek:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 23, 2010 sadło własnej doopy należy chorować, przyda się na odczynianie klątw, które na kogoś rzuciłaś, ale które powróciły do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 23, 2010 *chodowac kkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr rrrrrvvvvvvvvvvvvvv vvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 23, 2010 podobnie jak wczoraj, przedwczoraj, przedprzedwczoraj i w zeszlym tygodniu:o chcem umżeć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grejpfrutowy nektar Napisano Sierpień 23, 2010 Bardzo lubie valicfitta a wy? http://demotywatory.pl/1359848/Val-fiutta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 23, 2010 nie wiem, ja tam kupuję tylko w Lidlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Staruchy :) Chollerka...speszal for you ;) Zdzirson...czemu chcesz mieć zgona? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 24, 2010 cześć Leniuszku co tam u ciebie słychać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Levi :) Stęskniłam się za Tobą ;) :) Co słychać? Pochłonęło mnie życie w realu-wyobrażasz sobie??? I nie mam czasu ostatnio na kafee A co Tam u Ciebie? Widzę, że poszukiwania kobiety trwają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 24, 2010 jeśli przez faceta pochłonęło to wybaczam ;D u mnie jakoś leci być może do miesiąca będę miał pracę ;p tak poszukiwania trwają i może za niedługo się skończą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nakręcona Pomarańcza 0 Napisano Sierpień 24, 2010 widzę, że trza coś namierzyć :P wrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Levi..na facetach świat się nie kończy :P Co do Twojej pracy-trzymam kciuki :) A co to za pomarańcza? Ja nie w temacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Może i nie mój..ale dobrze jest wiedzieć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Nakręcona -> co kombinujesz? ;p i czy mam się bać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Nakręcona....Ty jesteś albo ludową poetką albo nowym wcieleniem Mandaryny :O Nie wiem co gorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Leniuszku -> połączenie tych obu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idzcie stad Napisano Sierpień 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Ni choooja :P Tu jest Nasze miejsce, Tu jest Nasz ciasny-ale własny kąt ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 24, 2010 ta niczym nas stąd nie wyciągną ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach