Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

zoodiakalny lew i to spod znaku byka ? :D cóz za mieszanka wybuchowa :classic_cool:

jakbym był panienką napisałbym "ależ to słodkie " ale nie napisze tak :classic_cool: napisze tak: morowo

rewq ja pomimo wieku ( o zgrozo! ) nadal jestem panienką, a nigdy nie użyłabym stwierdzenia "ależ to słodkie" :P no chyba że chodzi o mojego chinchilla und psa :D

wisz rozumisz ja tylko w wyobraźni uzyłem tego słowa ale jako że nigdy nie byłem panienką to pewności miec nie moge że uzyłbym takiego stwierdzenia :classic_cool: bardzo możliwe że napisałbym ( a właściwie napisałAbym ) cos innego niestetyż jestem samcem już dośc długo więc w temacie ochów i achów nad innym samcem spod znaku lwa i byka nie mam za wiele do powiedzenia, tym bardziej żem hetero -

nie prawda rewq, 1. julk44 ma zawszę racje 2. Nawet gdy julk44 nie ma racji patrz punkt 1 :classic_cool:

nie prawda rewq, 1. julk44 ma zawszę racje 2. Nawet gdy julk44 nie ma racji patrz punkt 1 jestem starszy więc moja racja jest mojsza niz Twojsza :D

ale młodszym się ustępuje :P żeby syn ojca dzieci uczył robić :O

nie jesteś moim ojcem :-O :classic_cool: co najwyżej młodszą siostrą

rewq, to takie powiedzenie tylko :P a tak a propos, myslę że gdybyś się baaardzo mocno wysilił, to mógłbyś być moim ojcem :classic_cool:

nie no, może trochę przesadziłam, ale gdybyś byś hmmm no ze 3 lata starszy to kto wie, może... może... :P

:D od zawsze gumków uzywam więc sorry gregorry ale nie jestem zainteresowany :classic_cool: buahaha!

i se zapamietaj że ja dzieci jako nastolatek nie robiłem :D czytałem ksiązki ftedy

rewq, no nie chciałbyś alimentów na mnie płacić? nie do wiary :classic_cool: a przypomnij sobie, może kiedyś jednak zapomniałeś tej gumki :D

ha ha ha, ciekawe który chłopiec wolał czytać książki zamiast oglądać gołe baby :D:D:D

dobra troche podkoloryzowałem swój wiek nastoletni:classic_cool: troszku tych bab sie przewinęło i to nie tyle gołych co ... nie dokończe :-P alimenty ? w zyciu , wole se kompa nowego kupić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się