rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 jeszcze raz 32 lata muszą minąć toz to szmat czasu :D o ile dozyje 60-tki :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 a gdzie ŚŁ ? znowu ją wcięło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 ona ma już85 lat :D dziwisz się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 ale na ludzkie czy na leniwcowe? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 na leniwcowe to ma ponad 100 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 leniwiec ma tyle lat co ja, urodziny w tym samym dniu, mało tego, ma nawet tak samo na imię jak ja, muszę ją jeszcze zapytać w którym szpitalu się urodziła:P mam nadzieje że przynajmniej nazwisko ma inne, i.... męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 może jesteście tą sama osobą w różnych ciałach to smiała hipoteza wiem .. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 kto woie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 ja też miałam w podstawówce koleżankę która urodziła się w tym samym dniu co ja :D i ona zawsze podczepiała się pod moje cukierki urodzinowe :O a sama nigdy nie przyniosła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 mam nadzieję że leniwiec tego nie zrobi:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 :D:D:D idę po fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 haaaallloooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 człeeegoo ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 już się najarałaś:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna gra aaaaa Napisano Grudzień 14, 2010 Witam . Czy mozecie mi kliknąć ,mozna wygrac laptopa .. http://uwolnijmikolaja.pl/ref/50635 dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 już się najarłam wiecie co, mam jeszcze 520min w abonamencie a nie mam już do kogo dzwonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 dzowń na zero siedemset :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 ale tam nie mam darmowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 14, 2010 nękaj telefonami faceta ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 dzwoń do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 pzu dawaj numer ewentualnie jak ktoś ma taką usługę że za każde odebrane 2 min dostaję minutę do wydzwonienia to mogę powisieć na tel nawet 2h :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 mam tutaj, tak publicznie obnażać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 jasne że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 no a jak Ty tak niepublicznie chciałaś ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 14, 2010 skąd wy się tu wzieliście :D Myślałam, że wygineliście z pierwszymi mrozami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 tak publicznie to ja siem wstydzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 sztuciec no witaj! co tam u Ciebie, ostatnio jak Cię widzioałam to kiepsko było z Tobą:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 14, 2010 ta, bo ostatnio to mi się wszystko na łeb zwaliło. Teraz jest odrobinę lepiej, nie okradli mnie po raz kolejny (jupi :O ), ale za to moja babcia spadła z dachu (!!!) i połamała się cała, więc razem z dziackiem wprowadzili się do moich rodziców.. No i moi rodzice mają teraz jakby dwójkę małych dzieci w domu wymagających stałej opiekim, wskutek czego moje wyjazdy w rodzinne strony zwiększyły swoją częstotliwość ... :O:O Kurwa, już mógłby być koniec roku, może będzie lepiej ... Ale ogólnie to trochę się uspokoiło :) A u Was jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 nooo, ale że co? że Twoja babcia ma małe dzieci???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach