PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 ochhhh korfa, z dziadkiem, ajm sory:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 14, 2010 naucz się czytać pezet, nie wszyscy mają małe dzieci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 widelec :D powiem Wam, że ogólnie ten rok jakiś taki pechowy jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 widelec jak to Cię okradli :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 14, 2010 normalnie, włamanie miałam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 łoooj :( no to faktycznie nie fajnie... ja miałam za to w lipcu akcję na imprezie w pracy... Nawalony dzięcioł zaczął się przypierdalać do mojego chłopaka, no i wyszło niestety tak, że mój M pociął tamtemu gębę butelką od piwa :O 10 dni w szpitalu leżał, później się odgrażał, w końcu wyszło na to że założył sprawę w sądzie o uszkodzenie ciała, prawnik wziął 6tys, a wszystko skończyło się tak, że rozprawę przeprowadzili zaocznie, dostał tylko 2 tys grzywny bo w sumie to nie z jego winy było, a ja już pół roku prawie biorę antydepresanty :O:O:O fajnie, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 14, 2010 to fajnego masz faceta :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 ehhh widelec a co ja będę tłumaczyć... on się tylko bronił, tamten się na niego rzucił, mało tego że koleś ze 30 kg cięższy i postawny, wpadł w furię z niewiadomego powodu, a M miał w ręce piwo no i nawet nieświadomie go tą butelką uderzył :O bronił się i tyle, a ludzie z niego bandytę robią bo biednego Adasia pociął :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 biedny Adaś:-O czasem mimo woli mozna się wplatać w niezłe gówno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 kurwa jak ja żałuję że wtedy tam pojechałam :O a taki miły wieczór się zapowiadał :O jeszcze do tego muszę na tego knura w pracy patrzeć :O no ale myślał cham, że odszkodowanie dostanie a tu dupa, teraz on i jego koledzy "świadkowie" mają sprawę za pobicie M :P Fajnie kolegów załatwił nie? poszli zeznawać biednemu Adasiowi a sami teraz mają sprawę w sądzie :O i jeszcze to łażenie na komendę, 15xzeznania, konfrontacje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 oglądanie ich zasranych gęb :O ale pocisnęłam gnojom trochę na konfrontacji :D aż jednemu broda latała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 no co ty broda ? :D hahah! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 no serio tak mu broda letała że szok :D nie mógł szczęki zacisnąć tak dygotała :D no to się go pytam co mu tak broda lata, a on na to " gdzie mi noga lata?" to mu odwarknęłam że nie noga tylko broda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 a później mu jeszcze powiedziałam, że jak mieli zamiar bronić biednego Adama to mogli sobie najpierw zeznania ułożyć, bo tak to każdy mówi co innego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 istne fiołki matołki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 teraz można się z tego pośmiać, ale wtedy mi do śmiechu raczej nie było :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 sztuciec---więc razem z dziackiem wprowadzili się do moich rodziców.. No i moi rodzice mają teraz jakby (dziACkiem)--można pomylić z dziEckiem, a że mam skłonności to pomyliłam z dzieckiem a nie z dziadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 PZU głodnemu chleb na myśli :P ja tam od razu wiedziałam że o dziadka chodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 toz mówię że mam skłonnośc i:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 PZU a jak tam Two dzieciątko? Chłopiec czy dziołcha? bo ja nie w temacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 No chłop:D, wielki, mondry i przystojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 pewnie to 1 i 3 po tatusiu a 2 po mamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 no tak, tyle że 3 też po mamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 wszystko ma po mamusi poza 1 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 znaczy PZU że jesteś bardziej męska niż kobieca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 nie, jestem po prostu przystojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 14, 2010 ale kobieta nie może być przystojna, no chyba, że jest męska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 przystojny to może być facet , ty jestes po prostu piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 14, 2010 :D :D o tej samej godzinie z julk napisalim to samo to ZNAK !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 14, 2010 to znak że jestem pienkna a mój syn jeszcze pienkniejszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach