rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nigdy nie znałem nikogo spod znaku byka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 zodiakalny lew gwoli ścisłości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 zoodiakalny lew i to spod znaku byka ? :D cóz za mieszanka wybuchowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 czyż to nie jest urocze ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 jakbym był panienką napisałbym "ależ to słodkie " ale nie napisze tak napisze tak: morowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 rewq ja pomimo wieku ( o zgrozo! ) nadal jestem panienką, a nigdy nie użyłabym stwierdzenia "ależ to słodkie" :P no chyba że chodzi o mojego chinchilla und psa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 wisz rozumisz ja tylko w wyobraźni uzyłem tego słowa ale jako że nigdy nie byłem panienką to pewności miec nie moge że uzyłbym takiego stwierdzenia bardzo możliwe że napisałbym ( a właściwie napisałAbym ) cos innego niestetyż jestem samcem już dośc długo więc w temacie ochów i achów nad innym samcem spod znaku lwa i byka nie mam za wiele do powiedzenia, tym bardziej żem hetero - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 tyż racja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 :-P ja mom zawsze racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 a gdzie jest reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nie prawda rewq, 1. julk44 ma zawszę racje 2. Nawet gdy julk44 nie ma racji patrz punkt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 reszta jest w innym wymiarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nie prawda rewq, 1. julk44 ma zawszę racje 2. Nawet gdy julk44 nie ma racji patrz punkt 1 jestem starszy więc moja racja jest mojsza niz Twojsza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ale młodszym się ustępuje :P żeby syn ojca dzieci uczył robić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nie jesteś moim ojcem :-O co najwyżej młodszą siostrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 rewq, to takie powiedzenie tylko :P a tak a propos, myslę że gdybyś się baaardzo mocno wysilił, to mógłbyś być moim ojcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nie no, może trochę przesadziłam, ale gdybyś byś hmmm no ze 3 lata starszy to kto wie, może... może... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 :D od zawsze gumków uzywam więc sorry gregorry ale nie jestem zainteresowany buahaha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 sory gregory... ha ha ha :P zapamiętam to sobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 i se zapamietaj że ja dzieci jako nastolatek nie robiłem :D czytałem ksiązki ftedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 rewq, no nie chciałbyś alimentów na mnie płacić? nie do wiary a przypomnij sobie, może kiedyś jednak zapomniałeś tej gumki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ha ha ha, ciekawe który chłopiec wolał czytać książki zamiast oglądać gołe baby :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 dobra troche podkoloryzowałem swój wiek nastoletni troszku tych bab sie przewinęło i to nie tyle gołych co ... nie dokończe :-P alimenty ? w zyciu , wole se kompa nowego kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 rewq słuchamy :P ide po fajki do kiosq :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nic nie powiem wiecej :-P palenie zabija :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 trzeba na coś umrzeć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 haaaalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 elo elo 3-2 zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach