Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 spoko widelec...sama sobie przygotuję...Tobie tylko najpierw dostarcz.ę niezbędną listę produktów :D Levi...już ja wolę sama niż mam zaufać widelcowi :P nie mam ochoty zaliczać krawężników :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 oj tam, menelstwo z krawężnika jest spoko, nie wydziwiaj burżujko pijąca drinki zagraniczne :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 ja już jestem w takim wieku...że doceniam markę ;0 i zwykły siarczan lub rtęciak mi nie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 a krawężniki bywają twarde :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Levi a co..."zaliczasz" je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 nie ;] ja nie mam takich doświadczeń :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 jak śmiecie zarządzać moim ordynansem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 NAM wszystko wolno :P Levi...jeszcze wszystko przed Tobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 no tak zawsze byliście niepoprawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Na tym -między innymi ;) -polega nasz urok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 Leniwiec -> teraz nie wiem czy mi źle czy dobrze życzysz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 dlatego tutaj do ciebie po długim okresie nieobecności wdepnąłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 pan nie nadaje się nawet dla sądu dla ludożerców:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Levi..pewnie że życzę Ci jak najlepiej...ale trzeba rozwijać "horyzonty" :) ladaco....zaczerwieniłabym się...gdybym potrafiła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 dobrze że dodałaś te ostatnie dwa wyrazy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 no wiesz...szczera i nie ma że boli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 lubię szczere odpowiedzi człek wie przynajmniej na czym stoi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś dla Leniwca Śpiącego Napisano Październik 28, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5005483 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 tratwa kuropatwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 ale nie chce je rozwijać o podskakujące i bijące mnie krawężniki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 dzięki orange :) Ale mnie nikt na NK nie wyrywa -myślicie, ze to dlatego że nie mam konta? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 siedzisz na drzewie to ciebie trudno zerwać a co dopiero wyrwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 próbowałem to wiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 ladaco...kiepsko próbowałeś :P a po co mam złazić...tam milej jest :D mogę na wszystkich patrzeć z góry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 kiepsko? to ty tak czarowałaś by się nie spotkać i z drzewa nie złazić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 przypomnieć Ci...kto się nie pojawił w Stolycy? :D widelec jest świadkiem że STCHÓRZYŁEŚ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 no ale dobra było minęło bo się zagłębimy niepotrzebnie znowu w temat dla mnie zaszyfrowany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 a kto nie chciał wyjść w pół drogi żeby było po równości:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 na drzewie jest fajnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Levi a skąd wiesz? mieszkasz? :P ladaco....pierwsza wersja była inna..i ja się jej trzymam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach