Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 ja dziś w pracy siedzę a WY śpicie i nie mam z kim popisać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Jaki ze mnie śpioch Przez zmianę czasu pojebało mi się wszystko i wstałam już przed świtem rąsia Bążur :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 nadrzewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 jestem trollem i dobrze mi z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 kosmaty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 jakie widoki z twojego drzewa dziś widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 fatalnie :( puste ulice a ja się kisze w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 nie mogłaś wziąć urlopu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarownica jakich mało Napisano Październik 31, 2011 nie :( bo Bossa nie ma a ja jestem druga po Bossie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 widocznie nie mogłaś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 ups Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 no opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 widzę czarownico, że mnie dobrze znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 co mam opowiadać? :) historię mojego żywota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 każdy ciebie zna bo wisisz na każdym drzewie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 czy rzeczywiście jest tak jak powiada czarownica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Kosmatełe....nie przesadzaj...nie na każdym tylko na...wybranych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 ojojojojojoj tylko się nie przepracowywywuj dziś mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Czarownica prawdę gada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 niech bedzie że na wybranych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 spoko...mój plan zajęć na dziś -6h na kafee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 to jest do przyjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 przecież ja wybredna...i nie każda gałązka mnie zadowoli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 też tak myślę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 z tym ciężarem przyjmie ciebie już tylko konar:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 jak śmiesz...... ja lekka jak puszek i wiotka jak trzcina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 drzewo jest innego zdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 A skąd wiesz? Gadałeś z nim? Jeśli tak...to zaczynam się martwić o Ciebie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 widziałem jak się ugina pod twoim ciężarem wcale nie musiałem z nim gadać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 ugina się z rozkoszy a nie pod wpływem ciężaru :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach