Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 levi ty sobie usiądź pod drzewem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 trzymaj się i wersji ...i drzewa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 Najlepiej powiedzieć, że było minęło i zaszyfrowane, amancie ty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 nie nadeptuj mnie na ambicje zaszyfrowaną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 widelec...on się wystraszył, ze Cię wpakuję do plecaka i zabiorę na to spotkanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 tak sobie myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 tak myślę....a ja mam zawsze rację :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 Leniwiec -> jak może być nie fajne jak po nich takie kobiety łażą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 prawie zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Levi zapamiętaj sobie raz na zawsze, bo więcej tego nie powtórzę: TAKA KOBIETA JAK JA JEST TYLKO JEDNA!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 ladaco...punkt 1: LENIWIEC ma zawsze rację :) jak masz wątpliwości to patrz do tego punktu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 jeszcze czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 nie ładuje się w gniazdo szerszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 Leniwiec, jakbyś mnie wzięła na spotkanie to by to je tylko uatrakcyjniło :D Wiadomo, że ty jesteś jedyna, ale ja jestem tuż za Tobą fakt, że wolę krawężniki od drzewa, ale who cares :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 a gdzie Ty widzisz szerszenie? my takie małe...osy co najwyżej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 Leniwiec -> Nie prawda. to mężczyzna zawsze ma do powiedzenia ostatnie zdanie! Oczywiście zazwyczaj brzmi ono "zrobimy jak chcesz kochanie" :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 ja mogę przyjechać też wezmę ladaco ze sobą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 widelec :D :D :D przecież nie możemy obydwie siedzieć na drzewie :D nudddd by była :D a że uatrakcyjniłabyś spotkanie...w to nigdy nie wątpiłam...dlatego chciałam Cię zabrać..ale ....wystraszyła się ptaszyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 hahah...z ladaco czy bez....orange wpadaj do nas...widelec odstąpi ci kawałek krawężnika... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 mnie krawężnik jest do niczego nie potrzebny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 a co...chodzisz ze swoim? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 nie posiadam takiej rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 czy tam przedmiotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 to gdzie pijasz jak nie na krawezniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 od tego mam dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 w domu podłoga może podskoczyć i uderzyć w twarz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 leviemu załączyła się autopsja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 widelec...jestem zaszokowana Orange on nie posiada swojego krawężnika i tak się da żyć? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 spotkam się z wami to mi kawałem swego odłamiecie na pamiątkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 a co? koniec świata sie zbliża, ze chcesz się spotkać? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach