fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 3, 2011 rzeczywiście, od 3 lat pracuję od 11, a ty dziś nie skumałaś :D:D Przyznaj się, że kiepsko u Ciebie z dodawaniem i odejmowaniem do 10 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 3, 2011 Nie zmusisz mnie do niczego się nie przyznam...bo zrobisz donos i Boss mnie wypieprzy z roboty-i wtedy skąd ja kasę wezmę na urlope? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 3, 2011 skończy się urlope zagraniczne i niebieskie drinki z palemka (które nie są w all inclusive) :P:P (patrz, jaką mam dobrą pamięć i jak umiem Cię słuchać) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 3, 2011 Rewelacyjną bym rzekła....ale wycieczki się NIE SKOŃCZĄ bo to moja jedyna życiowa radość a blue drinki mogę u TU popijać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 3, 2011 leniwiec poszła do domu to nie ma kto pisać :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 3, 2011 a Ty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 3, 2011 ja tu jestem jedynie gościnnie, nie mój top Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 3, 2011 Widelec...i nie zapominaj o tym szczególiku...ze Ty tu gość...a goście powinni być mili und uprzejmi i zawsze podkreślę ZAWSZE przychodzić z % :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wysokie ego praczki 0 Napisano Listopad 3, 2011 jaki tu spokój na na na na....:D chyba się urżnęłam...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 3, 2011 Faktycznie...skoro tu wdepłać:( ....ale skoro to uczyniłaś, to musisz mi wybaczyć, ze nie witam Cię chlebem i solą ale chleb sczerstwiał -tak mało tu gości jest...a licho wcięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 3, 2011 heloł jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wysokie ego praczki 0 Napisano Listopad 3, 2011 44 :) ło matko a szto Ty? w tym wieku z małolatami po kawiarni buszujesz? :D Koniec świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wysokie ego praczki 0 Napisano Listopad 3, 2011 spoko...może być czerstwy bochen...wezmę go dla konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 3, 2011 praczka a Ty to szto? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wysokie ego praczki 0 Napisano Listopad 3, 2011 44...ale ja niekurtuazyjna-nie przedstawiłam się jestem WYSOKIE EGO PRACZKI-i nie mylić z praczką...bo jam jej EGO :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 3, 2011 miło mi, julk44 jestem :P ale chyba się nie zrozumiałyśmy... nie chodzi mi o Twój nick tylko o to ktoś Ty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wysokie ego praczki 0 Napisano Listopad 3, 2011 "Nie daj mi się zwieść. Nie daj się zwieść masce, która noszę. Bo noszę maskę. Noszę tysiące masek, które boję się zdjąć a żadna z nich nie jest mną. Udawanie jest moją drugą naturą lecz nie daj się zwieść..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 3, 2011 " Figlarka...wyjmij zatyczki z uszu i wszystko będziesz słyszała " - dziękuję za poradę , tym bardziej że człowiek ułomnym się stał mało tego - postaram się aby selekcja przy "drzwiach"dotyczyła jedynie kandydatek w wieku 15 - 20 lat . Reszta do "gazu" Pasuje takie podejście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 3, 2011 ale się tu gorąco zrobiło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 Figlarka nie pasuje bo się nie zakwalifikuje żadna z nas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 4, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 4, 2011 no nareszcie ktoś się pokazał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 nie ktoś tylko ja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 kuźwa...moje dokumenty dot. prawka zaginęły pomiędzy WORDEM a Starostwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 4, 2011 czyli nadal nie możesz jeździć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 Leniuszku -> to przez to że ty tak agresywne jeździsz boja ci się wydać prawka mimo zdanego egzaminu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 Levi...no coś Ty :P Ja wyjątkowo spokojny człowiek widelec...ano nie mogę a miałam nadzieję, ze już na przyszły weekend odbiorę prawko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach