Gość mniamniuśny cham Napisano Listopad 22, 2011 tylko się nie rozchichraj na całego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniamniuśny cham Napisano Listopad 22, 2011 leniwiec tam gdzie zawsze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 22, 2011 chyba się na nią nie doczekam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 22, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 22, 2011 no tak, ja przyszłam to wszyscy sobie poszli :P do przewidzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 22, 2011 ja siedzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 22, 2011 Widelec...patrzę i moim pięknym ślepią nie wierzę...KTOŚ połechtał Twoje EGO ...SZOKE :D A ja dziś....odebrałam prawko i musiałam to oblać :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 22, 2011 *ślepiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 23, 2011 Leniwiec- a czy po oblewaniu wsiadałaś za kierownicę? :D :D Dziędobry wszystkim tak w ogóle jestem od rana otwarta na łechtanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2011 Nie Widelec...oblewanie było miesiąc temu :P i nie mówi się Dzięńdobry tylko Dobry wiecier...noc jużjest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 24, 2011 heloł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 28, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 2, 2011 helołł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leniwiec spadł z drzewa Napisano Grudzień 2, 2011 i poszedł na targ:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 2, 2011 miło że ktoś sie przywitał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 2, 2011 miło że ktoś sie przywitał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 6, 2011 heloł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 6, 2011 jestem i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 6, 2011 jestem i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 6, 2011 heloł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 6, 2011 wbrew pozorom ja tu ciągle jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 12, 2011 ... ja też tu jestem...ale nie ciągle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco jest z wami Napisano Grudzień 12, 2011 coś mi się widzi że ten topik znowu zdycha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lleti Napisano Grudzień 12, 2011 http://humor-ole.forumakers.com/forum zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość topike zdechło Napisano Grudzień 12, 2011 oficjalnie go zamykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco jest z wami Napisano Grudzień 12, 2011 Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SpiacyLeniwiec Napisano Grudzień 12, 2011 ..a ja oficjalnie go OPENER :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Grudzień 20, 2011 une autre ouverture officielle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Grudzień 22, 2011 heloł zagląda tu ktoś jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Styczeń 3, 2012 witam wszystkich w nowym roku :) może ktoś jeszcze tutaj zagląda ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach