Gość ja mam spokoj Napisano Luty 18, 2010 jak nic znow bedzie na mnie Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 "to świadome przekręcanie ma na celu pokazanie ,że się kogoś olewa" Nieeee, no aż taki błyskotliwy to ja nie jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 klon...:D:D:D L...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to świadome przekręcanie Napisano Luty 18, 2010 też się pożegnam sorry ,ze tak tu z tym popaparńcem piszę,ale na ogólnej tylko bywam i akurat dzisiaj tutaj dał się dorwać:D;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 L.....a co Ty masz do D..? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 dobra, sama poszukam w necie co z tym altem:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 kto to jest L?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira...ja niestety nie wiem :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 halo halo, ja jestem i jeszcze będę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 hmmm......taka dziewczyna z którą poznałam się na topiqu skojarzeniowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 Leniwiec ty wiesz kto to jest, czemu nie powiesz masz @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 oo, naprawilo sie ą ę ź ż ó wpiertalam wlasnie mieszanke wedlowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ok...Zdzira...skoro już nie zostawiam Cię samą....to uciekam do domku :D:D miłego wieczorku dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam spokoj Napisano Luty 18, 2010 ? przeciez z nim nie pisze:O czytam tylko co sie u ciebie dzieje i widze, ze spokoju to ty nie masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 nawzajem Leniwiec widelec, tylko my i orencz, czy to nie romantyczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 L....myślałam, że to Orange na początku stronki to TY :O Sorki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 widelec a do której to bywasz w tej pracy?Przecież można by zwariowć tak od rana.AAAAAAAAAAA przypomniałem sobie do 19.00 czyż nie tak widelec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 ale czasówka od was razem hohoho:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam spokoj Napisano Luty 18, 2010 myslalam ze na tyle mnie juz znasz i wiesz, ze nie wdaje sie w pyskowki. bywam lobuzem. staram sie nie zawadzac:Dczytam i raczej milcze dla wlasnego dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 ja mam spokoj ------> czy to ty z Yu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 do 19, ale od 11 :P Od 9 do 10 bywam na kafe z domu z porannego dyżuru :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 gubie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 ale to trochę przerypane jest jak jeszcze druga półowka ma z rańca to kiepsko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 zdzira jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 Cholera mnie bieże jak oranz kulturalnie mówi a kojarze kilka osób.Można sie wściec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 zarzucam ci obiad widelec http://th.interia.pl/10,oikuchnia,c8e15744116290/49a4fb572e831_440.jpg malo apetycznie wyglada:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 ale co ma druga połówka z rańca? Druga połówka jak przystało na drugą połówkę zarabia piniondze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 Dziewczyny narka mam na lini kanade.: godzinka z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam spokoj Napisano Luty 18, 2010 to ja maly biedny niezaradny Leniuszek N czylli nikt. zaspokojeni? milego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 ale ładne gołabki a ja się kawą za kawą zapycham :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach