Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 uf....dwa dni z babsztylami przetrwałam :)...ale jeszcze trzy mam przed sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 1, 2009 wierzę że Ci się uda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Levi...ponoć WIARA czyni cuda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 1, 2009 No i czas już do domu - Koniec pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 figlarka....a co Ciebie dziś tak mało było na kafee? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Kasę produkowałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Widocznie schudła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 klon..ale skoro figlarka schudła...to po co jej kasa??? mało to alfonsów na ulicy? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 1, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 wielka widelcowa łapo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Leniwcze :o Fajrant jadę do domu :D Aha !!! i Cześć kogo jeszcze dzisiaj nie widziałam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 1, 2009 cześć leniwiec. Godzine temu skończyłam prace i normalnie zasypiam żywcem, a czeka mnie kupa roboty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=41pW1CveIBM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 figlarka....czyli tylko zmieniasz pokój z kompem? :P widelec...to Ty nie wiesz, że w domu powinno się relaksować, a nie zajmować siępierdołami? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 klon...a co Ty dziś tak romntycznie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Wresczcie przypomniałem sobie kto śpiewał polską wersję i postanowiłem podzilić się z wami moim odkryciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 1, 2009 czy wy też macie taki uczucie pustki? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Levi ---> mniej więcej od połowy drugiego drinka już nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 1, 2009 mi niestety więcej potrzeba a po drugie nie mam za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 http://w92.wrzuta.pl/audio/9FLd1QkYbdq/m._lubomski_-_underground Spróbuj tego. Wypełnia pustkę. To wrrzuta więc trzeba kliknąć odtwarznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 witam w ten słoneczny ranek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwiec to nie słońce, to żarówka Ci się w szybie odbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Cicha.....i po co mnie wyprowadziłaś z błędu??? a już miałam nadzieję, żę się poopalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 2, 2009 a ja się w ogóle już nie poopalam, bo od tego zimnego i wilgotnego archiwum nie wiem czy się nie dorobiłam przypadkiem zapalenia oskrzeli, o katarze już nie wspominając Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Cicha....powinni Ci wypłacić odszkodowanie z apracę w syfiastych warunkach :O ladaco...ja ciągle się dziwię, że Ty jeszcze pracujesz :D Pogadaj z moderatorkami to Cię na etat wezmą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 hahhaah....fakt...biedaku, nie wiesz za co się zabrać w pierwszej kolejności...i dlatego wybierasz kafee---żeby było sprawiedliwie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ladaco....co do godziny Twojej bytności na kafee-to możesz przewidzieć-fakt; ale co do osoby z którą tu rozmawiasz w danym czasie, to raczej nie przewidzisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 kuźwa....czyli jestem zbyt czytalne muszę zmienić godziny przesiadywania na kafee :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 dlaczego trudno? Zmienię godziny pracy---a z tym nie będzie problemu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Ale poważne tematy prowadzicie z samego rana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach