Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 heh ja nosze okulary od 18 lat :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ladaco...no fakt....u Ciebie to jakieś zacofanie jest :( i w Twoim wieku to też pewnie inaczej się reaguje na modę :P Levi.....i bardzo dobrze, że nosisz...to chociaż coś widzisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 oj tam bez nich też coś widzę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 coś....:D:D tzn.czubek własnegp nosa? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 i znów pada kafee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Kontury obiektów i grę świateł ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 nanana....ale fajnie :D piszę i nic nie widać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Czyżby istniejące topiki też zaczęły sie sypać ? Nasz świat się powoli rozpada :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon...nic się nie sypie...no chyba że masz stare kości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 jestem dalekowidzem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ladaco...ale jak sama nazwa wskazuje...okulary przeciwsłoneczne a nie okulary letnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Levi...czyli nie widzisz, z kim się calujesz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwiec - masz wobec niego jakieś plany ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 niestety tak i niestety jeszcze tego nie robiłem :( klon_ -> nie podsuwaj jej takich pomysłów bo jeszcze mnie zaciągnie do siebie i nie wypuści nawet na np. piwo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon...niestety, ja za stara dla Niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 za stara czy za młoda to pojęcia względne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Nie puszczałbym wam takich kawałków, jak wczoraj wieczorem, gdybym wiedział jaki to będzie miało wpływ na waszą delikatną psychikę. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon.....jakoś to przetrwaliśmy :( było trudno ale...daliśmy radę Levi....oj, zdecydowanie za stara :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwiec ---> cóż za ironia losu. Ja jestem dla Ciebie za stary, Levi za młody, a Ladaco zbyt zaszyfrowany :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon....to się nazywa mieć szczęście ale wszyscy jesteście wiekowo w sam raz, żeby z wami pogadać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 leniuszku zawsze możesz sobie wziąć za starego lub za młodego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon........wcale nie :O Levi...starzy mnie nie chcę, bo wyglądam za młodo, a młodzi nie chcą, bo jestem za stara :O I weź tu bądź mądra i dogodź facetom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 dla mnie wiek jest bez znaczenia liczy się wygląd ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Levi...ale wiesz ile mam lat (tylko sza....nie mów tego głośno :P) więc to jest przepaść :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Levi ---> a nie dusza ? :-o :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon_ -> wygląd aby przyciągnąć, dusza aby zatrzymać ;] Leniwiec -> szczerze to zapomniałem wiem tylko mniej więcej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 "Levi...starzy mnie nie chcę, bo wyglądam za młodo" Leniwczyku przyklej sobie wąsy , będziesz wygladała poważniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 figlarka...Ty to masz pomysły :O i jaki facet się będzie ze mną wtedy całować? teraz muszę iść przetrafić Wasze pocieszające rady :O ludki :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach