Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytyt

ile teraz wynosi zasilek rodzinny bo podobno....

Polecane posty

Gość ytytyt

teraz troche podniesli??? Wie ktos???

Gość ytytyt
48 zl to chyba bylo kiedys podniesli na 64 a teraz slyszalam ze znowupodniesli na 98 zl cz cos kolo tego

Gość pati26
nic nie podniesli bo wlasnie zaczełam go brac i wynosi 46zł ( masakraaa !!!

Gość sanissaaa
A ja znowu nie dostane na dziecko zasiłku rodzinnego. Wcale nam sie nie powodzi nei wiadomo jak dobrze.To niesprawiedliwe:-( Powinno byc jak dawniej,wszyscy dostawali zasiłki rodzinne na dzieci i w jednakowej kwocie.

Gość tf24t2u75
Od 1 listopada bedzie wiecej

Ja od niedawna pobieram i wynosi 48zł z groszami. Może podniosą, ale jakoś czarno to widze..

Gość Pati26
to jest masakra 48zł w tych czasach moga sobie wsadzic w buty ale lepsze to niz niz przynajmniej na pieluchy bedzie miejmy nadzieje ze podniosa :)

Gość frrwtfg
Pati26--maskara piszesz,a ja juz od lat nie dostaje zasiłku:-( Wiekszosc matek ktore zasiłki rodzinne dostaja przepala ten zasiłek lub kupuje sobie jakis kosmetyk.

Gość mammaaaamama
Zgodnie z rozporządzeniem od 1 listopada 2009 r. kwota zasiłku rodzinnego będzie wynosić miesięcznie: - 68 zł na dziecko w wieku do ukończenia 5 lat (obecnie 48 zł), - 91 zł na dziecko w wieku powyżej 5 roku życia do ukończenia 18 lat (obecnie 64 zł), - 98 zł na dziecko powyżej 18 roku życia do ukończenia 24 lat (obecnie 68 zł). Od 1 listopada 2009 r. kwotę świadczenia pielęgnacyjnego do wysokości 520 zł miesięcznie. Na obecnym poziomie pozostaje wysokość dodatków do zasiłku rodzinnego, jednorazowej zapomogi z tytułu urodzenia się dziecka oraz zasiłku pielęgnacyjnego.

Gość hela z wesela
czy piszesz o świadczeniu pielęgnacyjnym tym samym, które teraz wynosi 150 zł? mają podnieść do 520???? to by był cud nad wisłą :)