Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj moj kochanek

dzisiaj moj kochanek - ma powiedziec zonie

Polecane posty

dzisiaj moj kochanek - ma powiedziec zonie o NAS, Jestesmy juz razem 2,5 roku on pracuje w moim miescie. Z poczatku bylam dla niego sposobem na nude i zapelnienie czasu ale potem wszystko jak w bajkowej milosci... Oczywiscie dorastalimy do tej decyzji oboje co to za malzenstwo co to drugi wekeend. prosil ja by ona przyjezdzala do niego bo on mieszka u swoich rodzicow z wzf na prace ale nie chciala , no wiec czekam na telefon.

Gość dwa jaja na twardo
może być też mniej bajkowo - może wybrać żonę... bo pewnie postawi mu ultimatum, albo kopnie go w zadek -wtedy będzie dla Ciebie

zobaczymy;)) Jak chce ze mna zamieszkac musi powiedziec , to nie jest typ kasanowy to normalny facet a to juz trwa za dlugo.

Gość dwa jaja na twardo
napisz co i jak - jak już zadzwoni z wieściami , ale pewno już nie będzie Ci tak wesoło bo On i tak to będzie przeżywał, w końcu to z żoną miał być do końca swoich dni i jej przysięgał. II raz to podróba.

Gość kjhygtf
mój powiedział 4 lata temu to swojej żonie ..:P

Gość jak taki luzaczek
z niego, to samo pozniej powie tobie, jak pozna nastepny "sposob na nude". Z kur.estwa sie nie wyrasta...

Gdyby to był,,normalny facet,, to zacząłby się z Toba zadawać po rozstaniu z żona a nie ukrywa jak wstydliwą chorobę przez 2,5roku.

Gość smutne jest zycie kochanki
znam przypadki gdzie faceci nawet w dzien rozprawy wycofywali pozew i dalej zyli dlugo i szczesliwie ze swoimi zonami.

niech mówi niech mówi :) zamieszkajcie razem szczęśliwie tylko żeby tego twego w delegacje gdzie dalej nie wysyłali, bo znowu sobie młodszą znajdzie

czy gdyby mnie nie poznal jego malzenstwo by wytrwalo ? sadze ze nie bo on mial dosyc samotnosci a jego zona nie chciala z dziecmi przyjezdzac.gdyby tesknila to by chyba byla??

Gość dwa jaja na twardo
to nie jest normalny facet ale kiepski wykrętas, co nie potrafi zapanować nad swoją kuśką. A poza tym to i tak długo się ślizgał, gamoń jeden i tchórz!

jaaasne :D przecież w 9/10 takich przypadków facet zostaje z żoną, co jest przeciez logiczne. Ty jesteś tylko zapchajdziurą :o

jutro tez tak będzie mówił....jutro i jutro....a potem powie ze nie moze tego zrobić dziecku i takie tam banaluki ;) kiedy dotrze do ciebie ze jestes do seksu i do zajecia czasu, nie drecz goscia bo zrobi z toba to samo co zrobil z zoną, czyli wymieni na lepszy model ;)

Gość dwa jaja na twardo
nie wiem jak daleko pracuje od domu, ale z dziećmi na weekend do tatusia trudniej się wybrać matce niż temu frajerowi ze spuchniętym kroczem!

A więc jestes dlatego,,bo żona nie chciała przyjeżdzać,,. A to co;on nie mógł jechać do niej...a nawet jeśli nie do niej to do dzieci?

ale żeś odniosła sukces życiowy, przeżyty facet z dziećmi, pogratulować.............rozwodnik , ale jaja.....

wlsnie odebralam telefon ( musial jej podac) zostalam kurwa i dziwka no zobaczymy co bedzie dalej. Za chwile ma byc u mnie jego mama ktora trzyma za mnie kciuki;))

"to nie jest typ kasanowy to normalny facet a to juz trwa za dlugo." wow... mamy chyba inne pojęcie normalności :)

Do dwa jaja na twardo nie wiem jak daleko pracuje od domu, ale z dziećmi na weekend do tatusia trudniej się wybrać matce niż temu frajerowi ze spuchniętym kroczem nie bo on w soboty tez pracuje , wiec co wekend gdyby chcala mogla by byc

Jego mama jej nie lubi od poczatku ..

Gość dwa jaja na twardo
no teraz to prowokacją zalatuje - raptem teściowa ci kibicuje?? akurat!

Wszystko ładnie, pięknie nawet jeżeli zostawi żone i będzie z tobą to jaką masz gwarancje na to, że nie potraktuje cie tak samo jak już wówczas ex żonkę ? :P

Gość nastepna naiwniara
która wieerzy ze jest lepsza od zony... Ale sie zdziwisz jak nie zadzwoni albo zadzwoni i powie : kocham moją żone i nie mogę jej tego zrobić, z nami koniec...

kibicuje jej na pewno cała rodzina "mężusia" wszyscy ich kryją i są szczęśliwi z ich szczęścia... prowokacja jak nic :)

Nie tylko mama ale jego siostry tez;))