Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zpłakana33

Czy mam powody do złości

Polecane posty

Gość zpłakana33

Jestem tak wsiekła ze zaraz pogryze lapka. Otóż mój narzeczony ślub bardzo niedługo odwalił mi dzis taki numer ze szkoda gadac. Juz pisze o co chodzi wszelkie moje ubezpieczenia , składki i lokaty oraz konto oszczedniosciowe sa moje ale gdyby coś mi sie stało wszystko zabiera on wszystko jest przepisane na niego, i odwrotnie on tez ma swoje konto i składki itp ale wszystko jest na jego mamusie!! Dzis zmienialismy ubezpiecenie i on znowu jako ta 2 osobe podał mamusie:( serce pekło mi na pół...samochód jest oczywiscie na niego i JEGO MAMUSIE chociaż jest nasz:( Nie chodzi mi o kase czy cos ale wszystki swoje sprawy zwiazane z zyciem powierza mamusi.....i to ona podejmuje wzne decyzje a ja nie:( mamy w planach kupić mieszkanie i on pewnie tez swoja połowe da mamusi:( no qźwa ...ale moze nie mam racji.....

Gość a ja mam to to gdzieś głeboko
Masz rację 😭 Ale złość na nic się tu zda :p Trzeba porozmawiać i tyle 🖐️

Gość onanista nie z tej ziemi
a jak u was z seksem ?

jak bdziesz jego żona i tak to wszystko będzie Wasze dlaczego myślisz o tym jako polisie za jego życie?

no to masz mamusie cale zycie na karku. napewno bedzie sie wtracac.pogadaj z narzeczonym o tym a jak on dalej tak bedzie robil to swoje skladki i reszte przepisz na kogos od siebie rodzicow czy kogos.

Gość y6jn
To zmien i u siebie i przepisz wszystko ( jakby co) na swoją matkę..proste...jak on tobie tak ty jemu...

Gość u mnie jest 50 na mnie i
50 % na córeczke:) u męża tak samo...dziwny twoj facet bo moj mąż zanim wogole mi sie oświadczył wpisał mnie jako osobe upoważnioną i miałam tak samo z wczesniejszym facetem