Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareeekkk

platoniczna miłość a unikanie się

Polecane posty

Gość mareeekkk

Witam! Kocham się w pewnej dzieczynie, nie od dzisiaj. Od kilku tygodni zauważyłem, że mnie unika. Próbując nawiązać rozmowe z niechęcią odpowiada na moje pytania, nie ciągnie rozmowy. Unika kontaktu wzrokowego. Chcąc czy nie, spotykamy się codziennie. Mając miejsce obok mnie lub obok innej osoby, nigdy nie wybiera mnie. Zaznaczę, że wcześniej czegoś takiego z jej strony nie było, a nie miało miejsca nic, czym mógłbym ją urazić. Nie muszę mówić, że to boli. Czym to może być spowodowane?

Gość dzisiejsi faceci to
ciapy:o pogadaj z nia i sie umow na kawe piwo czy cos :P

Gość frsrwreqw
Pewnie Cię kocha.

Gość dziewczyny zauwazaja
ze sie komus podobaja, moze kogos ma albo chce miec kogos innego iz Ty i nie chce Cie prowokowac. Bo raczej niestety wyglada ze nie ma na Ciebie ochoty... Jak chcesz przetestowac to sie zdystansuj, jak zacznie sie zaczepiac znaczy ze sie droczyla, jak odetchnie z ulga i nic nie zrobi, znaczy ze nic z tego nie bedzie.

Gość może zauważyła że
się na nią dziwnie patrzysz :P albo... hymm... czy Ty w ogóle z nią rozmawiasz czy np. raczej do niej nie mówisz? bo jeśli to drugie, to wcale się jej nie dziwię :P po co ma siedziec obok kogoś z kim nie może pogadac, skoro ma do wyboru osobę, z którą da się porozumiec ;) albo też się jej zacząłeś podobac a jest nieśmiała :P

Gość pomarańczo dziewczyny zauważaj
ą wcale tak nie musi byc- jak mi się ktoś podoba, to nawet nie potrafię spojrzec tej osobie w oczy, w obawie, że spłonę rumieńcem :P

Gość mareeekkk
Nieśmiała trochę jest, ale bez przesady, nie tak jak ja. "Ty w ogóle z nią rozmawiasz czy np. raczej do niej nie mówisz?" W tej sytuacji raczej rozmowa się nie klei, bo brak zaangażowania z jej strony.

Gość mareeekkk
Na jakiś czas usunę się na bok, zaczekam na jakiś krok z jej strony. Mam nadzieję, że taki będzie.

Gość La vie quitodienne
Jak facetowi zależy to działa. TYlko ci, co nie kochają/nie zależy im wykręcają się nieśmiałością:D dobre sobie:D A jak poprzednie zdobyli? Bo je ZDOBYWALI!:D Nie one ich. pS. Kobiety nie są głupie;)

Gość mareeekkk
La vie quitodienne -> Sugerujesz, że należy zdobywać kogoś, kto okazuje niechęć? Nie bardzo rozumiem.

Gość drogi marku a czy Ty
w ogóle robisz "coś", żeby ona mogła zauważyc, że Ci się podoba? jesli nie, to Twoje "odsuwanie się na bok" jest raczej bezcelowe, bo nie zauważy żadnej zmiany to dziewczę;)

Gość Ewellinka
Tak, najlepiej czekaj na jej krok:O ...tylko możesz się nie doczekać. Jeśli nie jest typem wyzwolonej feministki, będzie czekać na Twój ruch.

Gość Niedługo już
La vie...mogli bardziej starać się o poprzednie, ponieważ ryzyko odrzucenia było mniej kosztowne. Im bardziej ryzykujesz, tym więcej masz wątpliwości...

Gość rusz cztery literki
i wykaz jakies zainteresowanie a jak chcesz jakas latwa laske ktora sie na ciebie rzuci to idz na dyske :P

Gość mareeekkk
Może najzwyczajniej powiedzieć, że mi zależy?

Gość lauretka
zadnych wyznań, bo ją przestraszysz! czesto się tak na nią patrzysz?

Gość lauretka
mozliwe, ze ona wyczuła Twoje zachowanie, tzw. kobieca intuicja. a jestes pewien, ze ona nie ma chlopaka?

Gość mareeekkk
Nie ma nikogo, tego jestem pewien. Czy często, nie wiem. Patrzę na pewno częściej niż na inne osoby, i pewnie inaczej to spojrzenie wygląda.

Gość szokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
patrzysz się? I co? I nic? A te poprzednie to jak podrywałeś? No bez przesady. Musiałeś podejśc, powiedziec czesc itp..I co nagle już tego nie umiesz? Pokazujesz, że co? Że tamte to z innej gliny były? O tamte sam zabiegałeś, a teraz co ta ma Ciebie podrywac? Ona nigdy nie podrywała. Rozmawiała. To do faceta należy. Jak umiał poprzednie poderwac..ją też będzie umiał..

Gość mareeekkk
szokkkkkkkkkkkkkkkkkkk -> chyba nie zrozumiałaś tematu. My się znamy, było normalnie do momenty kiedy zaczęła mnie unikać, a ja nie dałem jej innego powodu do takiego zachowania oprócz tego że mi na niej zależy. Stąd moje rozterki, co dalej.

Gość się dopytam
unika w sensie okazuje niechęć (boś namolny) czy unika bo onieśmielona (nie wierzy w swoją szansę z Tobą)? to dwa różne stany chłopie :)

Gość Looooser/Wygrywający As
No i czy jesteś przystojny i ogólnie fajny?

Gość Looooser/Wygrywający As
A jak widać różnicę między tym, że jest onieśmielona, bo jej się podoba, a zmęczona jego nachalnością i jej się nie podoba?

Gość mareeekkk
Też chciałbym o to zapytać. Kiedyś sama mówiła kilka razy, że super ze mnie chłopak, ale to było dawno.

Gość rusz cztery literki
jak tak mowila, to raczej z oniesmielenia :P zagadaj ja i zapros gdzies :P

Gość rusz cztery literki
zreszta jak mozesz byc nachalny jak jeszcze nic sie nie zdarzylo :P