Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figmig2

Co robic?Odkrylam ze chlopak ma konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość figmig2

Przyznam sie ze przegladalam jego laptop i co sie dowiedzialam z historii stron - ze ma profil na jednym z randkowym portali. Umiescil 1 zdjecie na ktorym nie widac wyraznie jego twarzy bo jest zrobione z daleka. W opisie ma ze szuka przygody, przyjazni , seksu !!!! Jestem taka zla na niego. Teraz go sprawdzam kiedy sie tam loguje i wiem ze ostatnio byl zalogowany 5 dni temu . Nie wiem co robic !!?

Gość frentii
Znajac zycie, powiesz mu o tym co odkrylas, a potem uwierzysz w bajeczki, ze to konto tylko dla zartow🖐️

Gość jak to co - zaloz sobie
konto tam tez, wez jakies fajne zdjecie z netu, napisz do niego i jak bedziesz miala zebrany material dowodowy w postaci bogatej korespondencji pelnej jego propozycji, umow sie z nim i przybadz na spotkanie. To bedzie wasze ostatnie spotkanie ale mina jego bedzie warta tej calej akcji.

Gość dobre pytanie..........
powiedz jak to odkryć ze facet założył konto a sama mojego sprawdze:) jak przeglądam historie to tylko mi adres stronki podaje ... ale nie pisze ze zakladal tu ktos konto

Gość figmig2
nie narazie na pewno sie nie przyznam ze wiem o tym mysle co innego zrobic

Gość figmig2
CZY on chce mnnie rzucic ?? jak myslicie??

Gość posłuchaj uważnie.
na razie się nie przyznawaj ani słówka załóż sobie takie konto ze zdjęciem super laski - tylko nie przesadź i zacznij go uwodzić i bajerować :)

Gość takajednakiedyss
wejdz na jego konto jesli znasz hasło przeczytaj wiadomości ja tak zrobiłam mój co prawda-szukał "przyjaźni" "rozmów" oczywiście- o seksie była awantura, pozniej długie rozmowy obietnice, praca nad sobą on nad sobą ja nad sobą... oj ciężko było ale teraz jest okay dałam szansę ale wiem jedno-nie ukrywaj, że wiesz, postaw sprawe jasno, wyjaśnij to a nie męczysz się niech wie, że kłamstwo ma krótkie nogi a jak zacznie się rzucać, że szperałaś w jego komputerze- przypomnij, że coś wyszperałaś, czyli miałaś podstawy powodzenia!!!

Gość MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Tez jestem zdania ze należy od razu powiedzieć ze sie o tym wie. Ja osobiście bym nie wytrzymała, gdybym coś takiego zobaczyła...