Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kelly Moore

Czy faceci zauważają takie rzeczy?

Polecane posty

Gość Kelly Moore

Czy faceci zauważają takie szczegóły u kobiet jak np. w co są ubrane, jaki kolor ciuchów, jakie mają włosy, czy depilują brwi, czy farbują czy nie etc. No takie szczegóły? Ja zawsze myslałam, że oni na to tak nie patrzą. Ale tak na codzień. A nie czy jest ubrana w stringi :O Czy zauważacie takie szczegóły tylko u dziewczyny, która wam się podoba/któą jesteście zainteresowani.

Gość facetttt...
oczywiscie a nawet wielel wiecej szczegolow oczywiscie nie wypiowiem sie za wszystkich ale mysle ze czym inteligentiejszy facet wrazliwszy tym wiecej szczegolow zuwazy ja patrze na dlonie ,wlosy stopy,jak kobieta dobiera kolory to wiele mowi o jej osobowosci jesty ogromna ilosc szczegolow ktorej jednak nie przebije wzrok on moiw o nas wszystko i was tez:)

Gość kopsas
na kolor ciuchów raczej nie na to zwracają uwagę dziewczyny facet zwróci uwagę na kształt twojej pupy piersi stringi też - tyle że te mało komu się podobają

Gość lolopopa
do facetttt w takim razie wytłumacz mi dlaczego faceci wyglądają tak szaro (mam na myśli większość) i nie ubierają się w sklepach z dobrej jakości odzieżą?

Gość Kelly Moore
np. ja myślałam tak do pewnego momentu. Mój chłopak patrzy na najmniejsze szczegóły, jego kuzyn też. No aż się naprawdę zdziwiłam. np. idę sobie ostatnio z tym kuzynem do mojego chłopaka. On się na mnie gapi tak chwile i tekst 'od kiedy ty masz fioletowy sweter?' Zawsze żyłam w takim przekonaniu, że oni to mają w gdzieś i patrzą tylko na dupe, cycki i twarz, a tu proszę:P

Gość facetttt....
do lolopopa napisalem ze mezczyzni intelignetni i wraziliwi raczej trylko ci posiadaja gust i smak wieksosc facetow to bez obrazy ale prostomyslacy jak widzialas powyzej --cycki dupa --wiadomo ze taki ubiera sie na sportowo albo bez wyrazu facet ktory ma jakas wrazilwosc napewno jest ubrany dobrze i igustownie natomiast wkesosc mezczyzn uzalenia tez stroj od wymogow pracy w tym momencie nie mozna oecnic gustu chodz sa wyjatki napisz do mnie na maila chetnie pormziawiam o tym lubie ten temat jesli masz jakies pytania pozdrawiam

Gość facettt....
az musialem napisac no wez tego Piotrusia i jego komentarz wedlug niego skoro facet zwraca uwage na szczegoly jest gejem latwo przewidziec w co sie ten piotru ubiera zero gustu moze nawet dres wraziwlosc i gust to cecha prawdziwego mezyczny z klasa a nie gey a kolego

"napisalem ze mezczyzni intelignetni i wraziliwi raczej trylko ci posiadaja gust i smak wieksosc facetow to bez obrazy ale prostomyslacy jak widzialas powyzej" achtung tzweluch na temacie !:classic_cool:!

Gość Kelly Moore
Ale zauważają takie rzeczy u wszystkich czy tylko u tych, którymi są zainteresowani?

Moim zdaniem nie patrzą tak bardzo na to, mój chłopak i moi koledzy z paczki nie zauważyli, że przefarbowałam włosy z ciemnego blondu na cieeemny brąz! a zmiana była wg moich koleżanek piorunująca... więc o czymś to świadczy. Poza tym większosc facetów nie odróżnia sukienki od spódnicy itd. Wiadomo, że są wyjątki, mam kolegę geja, który maluje paznokcie bezbarwnym lakierem i zawsze jak gorzej wyglądam to mi to wypomina :P ale wiekszosc mężczyzn nie dostrzega takich spraw.

Gość facettt....
ustalmy jedno chloapki z pczki po 19 lat to nie sa faceci i dlugo nimi jescze nie beda hehehe

Gość facettt....
ale mimo wszystko lubię posuwać takich chłopaczków , są bardzo ciaśni

Gość facetttt...
widze ze podszywacze ubrani w dresy i bez gustu sie pojawiali jak jakas pani ma pytanie do mnie moj mial jest wiecej tu nie pisze odpwiadam tylko na maila jak tkos napsze na moim nicku o jakichs chlopcach czy cos rownie glupiego tomwiadomoze podszywaczbo ja stad spadam i jak tacy glupi faceci maja patrzec na szczegoly hehe

Gość mlllllllllll
Ja patrze, moja dziewczyna jest czesto w szoku na jakie ja szczegoly zwracam uwage ;)

Gość Kelly Moore
Ja mówie od 16 lat do 18/19...:P

Gość facetttt...
tak lubię chłopców i się tego nie wstydzę :classic_cool: poza tym chciałem dodać ,że z szałem w oczach rzucam się na maski samochodów oczekujących na zmianę świateł i łapczywie zlizuję rozgniecione robaki z szyb owych pojazdów :classic_cool:

Gość lolopopa
facettt wolę pozostać tutaj :) problem wielu facetów polega na braku fantazji (u kobiet to samo) i niechlujstwie niestety kiedy widzę kogoś pierwszy raz, patrzę na jego buty - i nie myślę tutaj o brudzie ale o ich jakości i wyglądzie Niedawno poznałam bardzo inteligentnego faceta buty - masakra miał na sobie bezrękawnik nie prany chyba od wieków na końcu okazało się że ma żonę i tak się zastanawiam czy ona nie zauważa takich rzeczy:)?

jakie mają włosy, czy depilują brwi, czy farbują czy nie etc. No takie szczegóły To napewno zauważam. Bardzo zwracam uwagę na włosy u kobiet.

Gość www.tnij.org/jajko2009
Nie zauważają od razu,może po 1 dniu czy dwóch zauważają że coś jest nie tak,inaczej

Gość Kelly Moore
odpowie ktos na moje pytanie? Ale zauważają takie rzeczy u wszystkich czy tylko u tych, którymi są zainteresowani?

Gość ignorujmy podszywacza

Gość facettt....
rajcują mnie też kobiety z włosami pod pachami , uwielbiam wtedy pieścić językiem okolice pach takiej kobiety

Gość do Kelly
mój jak mówi mi "ładnie wyglądasz" to nie wiem co ma na myśli :P