Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona00

dziwna sytuacja...

Polecane posty

Witam.Mam pewien problem i chciałabym poznać Wasza opinie na ten temat.W lipcu poznałam faceta...trochę starszego od siebie(poniżej 10 lat różnicy :P ).Po pewnym czasie zrozumiałam że z mojej strony to coś więcej.Zasugerowałam mu to i okazało się że nie jestem mu obojętna.Zaczęliśmy się spotykać i tutaj pojawiają się schody.On ma dziewczynę,już długo.Ja jestem młodsza.On akceptuje taką dwustronna sytuację,ja nie bardzo.Moje uczucie jest zbyt silne żebym mogła tak po prostu zrezygnować...on chciałby coś więcej,kontaktu fizycznego-ja jeszcze nie,a to prowadzi do tego ze on nie pozwala mi się zbliżyć,tworzy dystans.Wiem że to dziwna sytuacja..ale ja nie potrafię zrezygnować.Co o tym myślicie?

Gość bvbvn
nie czujesz, że jesteś nie fair? wobec tej dziewczyny? i że on nie jest wart ani jej ani Ciebie? chcesz palanta, który tak łatwo podchodzi do tematu zdrady? ehh

Gość vcvv
a poza tym pewnie zależy mu tylko na seksie gdyby chciał być z Tobą a nie z nią to by ją zostawił widocznie ty masz być tylko dodatkiem proste

Coraz bardziej jestem skłonna sądzić że macie racje...ale trudno zrezygnować.I wiem że zawsze będę żałować że nie spróbowałam :( Zadawać sobie pytanie co byłoby gdyby...

Hm..jestem troszkę w podobnej sytuacji.. i ja zdecydowałam sie zaryzykowac.. i zobaczyć co z tego wyjdzie Pamiętaj ,ze to on ma wiele do stracenia...nie Ty... On madziewczynę i to on ją zrani...nie Ty.. Jeżeli czujesz cos do niego, to staraj sie... a czas pokaze co czuł on..

[zgłoś do usunięcia] gwiazda88 Hm..jestem troszkę w podobnej sytuacji.. i ja zdecydowałam sie zaryzykowac.. i zobaczyć co z tego wyjdzie Pamiętaj ,ze to on ma wiele do stracenia...nie Ty... On madziewczynę i to on ją zrani...nie Ty.. Jeżeli czujesz cos do niego, to staraj sie... a czas pokaze co czuł on.. Co za egoistyczne myslenie!!! :o Rozumiem,ze Ty bys chciala,zeby Twoj chlopak sypial z innymi dziewczynami:o Autorko- nie widzisz,ze on chce na 2 fronty dzialac? Podejrzewam,ze Ciebie wykorzysta seksualnie, po czym rzuci, bo co sie stanie,jak jego dziewczyna sie dowie... Nie powol mu na to! gdyby mu na Tobie zalezalo, to rozstalby sie z obecna partnerka i zwiazalby sie z Toba. Ale mu wygodnie w takim ukladzie- jest w stalym zwiazku i ma szanse na kochanke- ekstra:o nie powol na brak szacunku i traktowanie Cie jak dziwkę...