Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrs Davidson

PRZEPIĘKNIE i długo pachnące włosy.

Polecane posty

Gość Mrs Davidson

hej dziewczyny : ) znacie jakieś odżywki / maski, które nie tylko pachną jak się je powącha w butelce, czy nawet w momencie nakładania na włosy, ale także długo po umyciu? wiecie, najlepiej jakbyście miały namiary na takie fryzjerskie produkty, fryzjerzy to chyba mają jakieś tego typu dobrze aromatyczne specyfiki, żeby przyciągać klientki ja sama u fryzjera ostatnio zostałam potraktowana czymś... hmm pachniało jakby migdałami... pięknie, jeszcze na drugi dzień cały czas czułam jak pachną mi włosy : ) nastepnym razem zapytam co to było. a tymczasem nie rzuca się Wam coś do głowy?

Gość smerfetkaaaa
szampon syoss i odzywka elseve, ja mam np rozowa, do wlosow cienkich...slicznie pachnie ta odzywka..nakladam ja na wlosy na ladnych pare minut, a potem splukuje...wlosy nieziemsko pachna-wg mnie...czy dlugo? trudno okreslic, bo myje praktycznie codziennie :D Mialam tez zolta odzywke, bodajze krolewska, tez elseve.. http://esentia.pl/Elseve_NutriBlask_Odzywka_szybkie_rozczesywanie_p28463.htm link do rozowej :) polecam :) i syoss tez fajnie pachnie, dla mnie troche cukierkowo :D

Dla mnie najważniejsze jest to, aby preparaty do włosów dobrze działały a nie ładnie pachniały. Bo zazwyczaj te co ładnie pachną nie dają żadnych dobrych efektów. Już nie raz się przeliczyłam kupując właśnie takie produkty, tylko dlatego, że zapach szamponu mi się podobał. Sprawdź ofertę mydlarnia.info.pl tam mają naprawdę bardzo dobre kosmetyki, ponieważ są robione na bazie naturalnych składników. Włosy są zdrowe po stosowaniu ich.

Gość piękna barbarella
Ale ona chce, zeby pachniały. Moze ma super wlosy i po wszystkiem wygladają dobrze. Moja fryzjerka też mi raz popsikała włosy czyms, co pachnialo jeszcze długo dlugo - nastepnego dnia tez to czułam. I było to dla mnie bardzo przyjemne uczucie. nastepnym razm ją spytam, co to było, bo uwielbiam, jak mi włosy pachną

Gość a nie lepiej po prostu
spryskać włosy ulubionymi perfumami ?

Gość Mrs Davidson
dzięki za odpowiedzi, dziewczyny ; ) oczywiście, liczę na to, ze te "pachnące bardziej" również będą miały własciwości odżywcze, nie jest powiedziane, że nie istnieje kosmetyk, który dobrze nawilża, wygładza, odżywia włosy (oczywiście bez jakichś cudów, ale jakiś standard z tym odżywianiem to by się przydał) a przy tym równocześnie ładnie pachnie. Ja po wyjściu od fryzjera, jak już pisałam potraktowano mnie czymś migdałowym,nie chodzi tylko o to że po obudzeniu się rano czułam zapach migdałów na moich włosach. Były one także mięciutkie, nie platały się. Oczywiście nie wiem jak by to wyglądało przy częstym stosowaniu, bo nie miałam okazji sprawdzić, stąd pytanie do kafeterianek - moze mają większe doświadczenie w tej dziedzinie. ; ) smerfetkaaaa - sprawdzę to elseve :] dzieki ; ) piękna barbarella - jak będziesz już wiedzieć, to daj znać ; ) a co do perfum - dobre spostrzezenie. Tylko że ja nadal szukam swoich ulubionych...

Ja mogę polecić do włosów wyśmienity krem - kupiłam krem do włosów z oliwy z oliwek na mydlarnia.info i powiedzieć muszę, że działa lepiej niż jakakolwiek odżywka, którą dotąd miałam. Włosy są odbudowane i mięciutkie! Naprawdę zakup godny polecenia. Nakładam go tak na 15 minut przed myciem włosów, potem myję szamponem i suszę - wcześniej z taką kolejnością spotkałam się tylko, gdy dermatolog przepisał mi jakiś specyfik. Widać ten krem działa nie tyle pielęgnująco, co lecząco

polecam maskę mlecznądo wlosów KALLOS :) po niej włosy długo pachną przy kazdym poruszeniu glową. Bardzo smaczny zapach i napewno kazdemu sięspodoba :) Duże opakowanie - 1litr - kosztuje w sklepie fryzjerskim 16 zł. Rewelacja godna polecenia. Większość zakladow fryzjerskich tą maskę stosuje. Wklejam również link do niej: wuwuwu.bazarek.pl/produkt/0/165723/maska-mleczna-do-wlosow-kallos-1000-ml.html (oczywiście trzeba wykasować u)

Mnie akurat ta mleczna maska nie przypadła do gustu. Włosy miałam po niej nieprzyjemne w dotyku i wyglądały jak brudne. Wyrzuciłam po kilku użyciach, na szczęście kupiłam na poczatek małe opakowanie. Sama się chętnie dowiem po czym włosy ładnie pachną. Kiedyś pantene miała odzywkę do włosów taką zieloną, ale niestety ją wycofali, po niej włosy mi jeszcze na drugi dziś ślicznie pachniały