Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraaa7878

Grube łydki i suknia wieczorowa?

Polecane posty

Gość saraaa7878

Mam problem, chcialam kupic jakas ładna sukienke wieczorowa na czasie, a ostatnio z tego co sie orientuje to modne sa krotkie sukienki...jednak jestem szczupla dziewczyna a mam grube łydki(juz tak rodzinnie) i nie wiem jaka sukienke kupic zeby dobrze wygladac...DORADZCIE COS ;)

Gość dluga suknie kup
chyba logiczne :O

Gość proste i logiczne
długą

Gość ta sama opinia
ahahha ale żescie sie wstzreliły lol 20:50

Gość dluga suknie kup
teraz z Toba sie wstrzele :D

Gość dluga suknie kup
ajjj nie udało się :(

Albo długa suknia, albo taka zasłaniająca najgrubszy obwód łydki. Do tego niebotycznie wysokie szpile i na pewno będziesz prezentować się okej :) A swoją drogą, z obserwacji wiem, że mnóstwo kobiet ma zupełnie nieuzasadnione kompleksy związane z łydkami właśnie...

Gość Ehhh_21
ja w wieku dorastania trenowalam L.A i tez zawsze wydawalo mi sie ze od tego mam strasznie grube( bo umiesnione) lydki. wiele znajomych to potwierdzalo i faktycznie cos w tym jest ze moje lydki wyruzniaja sie, ale to chyba dosc powszechne, pozatym nic tak nei wysmukla nogi jak mega dlugie szpilki. zaloz jakies fajne szpliki i w nich wybierz sie na przymeirzanie sukienek. moze okazac sie ze wcale nie masz takich grubych lydek i spokojnie bedziesz mogla zalozyc krotka sukienke :)

Gość gość
A czemu nie? Kwestia dopasowania danego fasonu, sama zerknij - http://www.navona.pl/Suknie_wieczorowe Ogólnie wcale nie jest łatwo o znalezienie fajnych i estetycznych kiecek, trzeba to jednak robić z głową. W sieci łatwiej o dobry zakup.

Gość gość
Świetnym pomysłem będzie sukienka koktajlowa do kolan + szpilki :) Możesz też wybrać długą kreację z głębokim dekoltem. :))) Zobacz na PasujeMi.pl, widziałam tam mnóstwo przepięknych sukienek: https://pasujemi.pl/ubrania/sukienki