Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka1234

Pomozecie ? Slub, malzenstwo, inny facet

Polecane posty

Gość stokrotka1234

wiec tak.. Po swietach bierzemy z narzeczonym slub. kilka lat temu zakochalam się. Z wzajemnością. Wtedy bylo cudownie.. Tyle , ze kontakt nam się nieco urwał.. Oboje bylismy w związkach, mieszkamy w innych miastach. Spotkalismy się.. Bylo tak jak dawniej, takie uczucie.. namietnosc.. (zaden seks czy pocalunki ! ) Po prostu takie patrzenie dobie w oczy z takim wielkim uczuciem, wieczór, zlapal mnie za reke.. Teraz nie moge o nim zapomnieć.. czuje coś dziwnego, moj facet jest idealem.. ale nie czuje czegos takiego.. teraz tamten przeprowadza sie do mojego miasta.. co robic:(?

Gość predzej czy później
wylądujecie w łóżku

Gość stokrotka1234
strasznie nas do siebie ciągnie.. Ale slub..

Gość aqaufresca
jak wyjdziesz za obecnego chłopca to życzę ci byś dostała wszawicy picy lub cos gorszego. ja miałem taki związek i małżeństwo jeśli można tak to nazwać, niedawno rozwód i kilka lat spierdolonych i awersję na nowe związki. jak chcesz spierdolić życie narzeczonemu to wyjź za niego

Gość no love no glory
aaa...boejrzyj sobie taki film pt 'pestka". stary, polski z krystyna janda. zalozmy, ze idziesz za glosem serca (oh, jaki patos), zrywasz zareczyny, budujesz zwiazek z tym wymarzonym. po roku trzymania sie za raczki i czuych szeptanek do uszka zaczynasz zauwazac, ze 'wymarzonemu' tez smierdza skarpety, 'wymarzony' tez ma swoje nawyczki, bywa wkurzajacy, ma jakies wady - niektore malutkie, niektore nie do przeskoczenia. czule patrzenie sobie w oczy przestaje wystarczac, bo trzeba sie zmierzyc razem z realnym zyciem, a nie z mrzonkami radem z harlekina. zrobisz co bedziesz uwazala za sluszne, tylko dobrze przemysl swoja decyzje :) zerwac zareczyny owszem, mozna, ale to jest droga bez odwrotu - urazona w ten sposob meska duma rzadko kiedy pozwala na happy end.

odpowiedz sobie sama tak na prawdę czy warto rujnować coś pod wpływem impulsu...chwili...słuchaj...skoro jesteś z fajnym facetem to zastanów się i nad jego uczuciami którymi ciebie obdarza...wiesz chyba lepiej zbudować wspólną przyszłość na pewnej teraźniejszości...niż karmić się mrzonkami z przerwanego snu przeszłości...serce na pewno podpowie ci właściwą drogę...ale byle to nie był impuls...nie trać tego co moze być wspaniałe dla czegoś co dawno już powinno być wspomnieniem...trzymaj się...i dbajcie o siebie...

Gość aqaufresca
guzik już będzie z jej związku, nawet jak wyjdzie za narzeczonego to albo będzie spotykać się z tamtym albo już zawsze będzie ja to gryzło i rzuci się cieniem na "małżeństwo". moja spróbowała - love trwało 7 miesięcy a potem ciapło.

Gość stokrotka1234
czas pokaze.. cholera jasna..

Gość uciec sprzed ołtarza będą jaja
i zostaniesz na zawsze starą panną, bo nikt nie zaryzykuje wiązać się z taką wariatką.

Gość stokrotka1234
dlaczego od razu wariatka?

Gość łoł jakie fascynujące

Gość aqaufresca
z perspektywy czasu wolałbym , ona też by to był nasz film "Uciekajaca panna młoda"

Gość stokrotka1234
mialyscie/ mieliscie taka sytuacje ? nie wiem.. Mam dziwne uczucia.. co bedzie jesli wybiore tak, a co bedzie jesli inaczej..

Gość stokrotka1234
ehhh...