Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amfija

5 pozytywnych rzeczy, które wydarzyły się dzisiaj

Polecane posty

Temat wyzwanie na forum będącym siedliskiem przegrywających życie :D Zadanie może się wydawać trudne, ale systematycznie wykonywane poprawia jakość życia :P 1. Autobusy, którymi jeździłam, skutecznie omijały czerwone światła. 2. Kupiłam w lumpie chustę w róże za 2zł (na allegro po kilkadziesiąt). 3. Kupiłam idealne mandarynki - nie za słodkie i nie za kwaśne. 4. Poznałam przelotnie kilka osób (walka z nieśmiałością, mały krok dla ludzkości, wielki dla mnie :P ) 5. Miałam i wykorzystałam 2 okazje by się komuś za coś odwdzieczyć. :)

1. Oddałam po raz pierwszy w życiu krew! I tym samym pokonałam swój strach przed tym ;) 2. Nie musiałam się stresować zajęciami 3. Poznałam kilka osób sympatycznych, ogólnie spotkałam się dziś z samym dobrem od ludzi 4. Poleniłam się ze swoim chłopakiem :) nic tak nie uspakaja jak przytulanki 5. Zauważyłam, że coraz bardziej lubię się z jedną koleżanką.. ;)

1. Oglądałam słodkie króliczki w sklepie napawając się tą słodkością i niewinnością. To jest coś, czego się słowami opisać nie da ❤️ 2. Widziałam się z rodzinką. 3. Nadal utrzymuję kontakt z facetem z internetu, z którym się raz spotkałam - zawsze pisze do mnie pierwszy :D 4. Dziś się zważyłam - 4 kilo w dół !!! :D Jupi!! 5. Piję kawkę i mam co palić. ** zaliczyłam dziś cudowny spacer :)

Gość licho nie spi
Byłam na interview w sprawie pracy-jest nadzieja... Wypiłam dobrą kawę Córcia dostała 6 z matmy Wpadła koleżanka uśmiałyśmy się po pachy Leżę na kanapie i jest fajnie..

Gość electric boobz
-pierwszy raz w życiu nie spóźniłam się na wykład, a to naprawdę ogromny sukces -tramwaj jechał szybciej i dotarłam do miejsca docelowego 20 minut wcześniej, miałam czas na krótki maraton po sklepach -uśmiechnął się do mnie policjant i cała zwyczajowa poranna wściekłość minęła jak ręką odjął. kurwa, nikt mi nigdy tak szybko nie poprawił humoru :P -poczułam satysfakcję ze zbierania ulotek. zazwyczaj trafiał mnie szlag kiedy ulotkarze wystawiali łapy z kartkami, dzisiaj poczułam się lepiej kiedy słyszałam ich "dziękuję" po wzięciu ulotki, mój wrodzony egoizm chyba idzie w zapomnienie -kupiłam prześliczną bluzkę za śmieszne pieniądze dzisiaj był naprawdę dobry dzień.

Gość biip
1 - moj facet poraz pierwszy od roku stanal w mojej obronie 2 - na wadze 7 kg mniej :) 3 - dzisiaj zwuwazylam znaczna poprawe w stosunkach miedzy mna a kims kogo stracilam 4 - byc moze jestem w ciazy 5 - dostalam wiadomosc , ktora bardzo podniosla mnie na duchu

Gość Kelly Moore
* Dobrze mi dzisiaj poszło w szkole. 4 z kart i dobrze napisana kart i spr. * Pograłam sobie na gitarce * pobawiłam się z psem * Uświadomiłam sobie, że zawsze niezauważany przeze mnie kumpel mnie podrywa * Spędziłam dziś pierwszy raz od wielu dni wieczór sam na sam z filmem i paluszkami :D

Gość rabarbatek
- nie było zajęc - zrobilam wszystko na jutro (co nie zdarza sie zbyt czesto) -spedzilam mily wieczor z przyjaciolka -wyszlo slonce i poprawilo mi humor -zaden szaleniec nie zagadal o papierosa

Gość qwerrp
1. załatwiłam połowicznie 1 sprawę 2. przeżyłam wizytę u dentysty 3. pobawiłam się z kotami (extra było) 4. mam co pić i palić 5. leżę spokojnie w łóżku i patrzę na "ring" i nie przejmuję się niczym

Gość wół pierdzi to obora słucha
electric boobz, albo mi się zdaje, albo jesteś moją siostrą :o :o 5 pozytywnych rzeczy: 1. wpadłam pod nogi facetowi i w ten sposób miałam darmowy obiad w towarzystwie fajnego kolesia :classic_cool: 2. piję czwartego reddsa i wszystko widzę na różowo 3. pierwszy raz od trzech lat mój pies podał mi łapę i polizał po twarzy, zważywszy na jego introwertyzm i niechęć do okazywania uczuć to istny dar od niebios 4. do piątku nie mam zajęć na uczelni, aż się żyć chce! 5. kupiłam książkę, na którą polowałam pięć miesięcy, miziam ją już od trzech godzin, niedługo zacznę płakać ze szczęścia :classic_cool:

Gość qwerrp
temat rewelacja! dbajmy by był zawsze aktywny!!!

Gość jezu nie wiem...
1.nie wiem 2.nie wiem 3.nie wiem 4.nie wiem 5.postanowiłam dostrzegać dobre rzeczy od dziś 5a.i być większą optymistką

Gość kupilam tanie ciuchy w lumpie
wymienilam baterie w zegarku zadzwonilam do kolezanki, ktorej bylo smutno i poopowiadalam jej smieszne rzeczy spotkalam znajoma i dowiedzilam sie roznych ploteczek napisalam 2 maile ktore mialam dawno napisac

Gość malagalalala
*wpuściłam samochód na światłach przed siebie *odwiedziłam teściowa *długo spalam *ogoliłam boberka *właśnie oglądam magde m :)

* Poznałam sympatycznego kolegę mojej koleżanki :P Uśmiałam się przednio ;) * Zjadłam pyszny ryż z warzywami * Porozmawiałam z chłopakiem, miło codziennie dowiadywać się że jest się cudownym ;) * Głaskałam ślicznego małego kotka * Przejechałam 20 km na rowerku stacjonarnym :P

1. Słyszałam głosy ptaków odlatujących z miasta na noc i patrzyłam w takie mroczne, fioletowe, tajemnicze niebo. Super sprawa !! 2. Poczułam nadchodzącą zimę i nastrój zbliżających się świąt (Wszystkich Świętych, Świętego Marcina - Poznań) :D Taki wszechogarniający spokój i podniecenie :) 3. Tata kupił mamie kwiatki z okazji imienin :) 4. W domu panuje bardzo miła atmosfera. 5. Rano obudziłam się wypoczęta. ** W moim akwarium cudownie rozrosła się egzotyczna roślinka. Wypuściła mnóstwo pędów, młodych listków i moje akwa wygląda tak jak zawsze chciałam - jest cudowne, można się w nie wpatrywać godzinami :) ** Kolejny dzień udało mi się wytrwać na diecie i dziś przed lustrem zauważyłam kolosalne zmiany - płaski brzuszek (hurrra).

Gość beznickaona86
-wygladalam dzis jak ostatnia lajza i nie spotkalam nikogo znajomego :D -kupilam ladna bluzeczke i pasek:) - nie musialam ogladac szefowej (mam wolne):D - potanczylam przed lustrem :) - ZROBILAM SOBIE DOBRZE:P SUPER TEMAT :)

Gość stdlib
beznickaona86 co za szczerosc :classic_cool:

1. Skończyłam zajęcia o 12 2. Pozbyłam się dziecka do soboty:P 3. Mogłam spokojnie poczytać książkę 4. Kupiłam sobie nowe buty 5. Wychodzę dziś na drinka z przyjaciółką:)

Gość 5 pozytywnych rzeczy
1. wstałam o dowolnie wybranej porze 2. nie musiałam nigdzie iść 3. nie bolała mnie głowa, ani inna część ciała 4. nie muszę gotować obiadu, bo mam z wczoraj 5. mam pełna lodówkę, co jest rzadkością Ale i tak to wszytsko nieważne, skoro kafeteria się zepsooooła :(

1. wykładowca mnie nie zapytał z nieprzeczytanego tekstu:) 2. zdążyłam na autobus 3. buty mi nie przemokły:) 4.zjadłam pyszny obiadek 5.kafe znów zaczęło działać:D

1. wykładowca mnie nie zapytał z nieprzeczytanego tekstu:) 2. zdążyłam na autobus 3. buty mi nie przemokły:) 4.zjadłam pyszny obiadek 5.kafe znów zaczęło działać:D

Gość jakto zaczęło działać
przecież nie widać początków tematów...

1. Wystawiłam kilka aukcji i mam nadzieję, że coś sprzedam. 2. Zjadłam fast fooda i nie mam wyrzutów sumienia. 3. Usłyszałam kilka komplementów. 4. Ktoś za mnie coś załatwił :) 5. Przede mną 4 dni wolnego!

1. Rano po imprezie zajrzałam do portfela i okazało się że straciłam dużo mniej pieniędzy niż się spodziewałam. 2.spędziłam kilka super godzin z moja przyjaciółką 3. miałam super sex z chłopakiem 4.w mojej telenoweli duzo ciekawych rzeczy sie wydarzyło :) 5.byłam na obiedzie w moim ulubionym miejscu

Gość no to teraz moja kolej
1. w pracy spisałam się bez zastrzeżeń 2. kupiłam sobie płaszczyk na zimę 3. uśmiechałam się do wszystkich 4. uśmiechałam się sama do siebie 5. wreszcie uwierzyłam w siebie