Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amfija

5 pozytywnych rzeczy, które wydarzyły się dzisiaj

Polecane posty

Gość amajaaa
1. Wyspałam sie:) 2. Nie poszłam na zajęcia-nie nudziłam sie tam:) 3. Kupiłam śliczną spódniczke 4. Przyjchałam do domu po miesiącu nieobecności 5. Podłączyłam sama(prawie) neostrade:D

Gość kozetka
1. wyspałam sie 2. najadlam sie do syta, wreszcie :P 3. odwolano mi jedne zajecia jutro i koncze wczesniej :D 4. z recji tego, ze koncze jutro wczesniej pojade wczesniejszym pociagiem do domu i najem sie mamusiowego żarełka :D 5. wysprzątałam pięknie kuchnie i wytrzymalam z odzywka na włosach godzine - sukces :P

1. jest mi cieplo 2. zjadlam dobry obiadek:D 3. siedze na kafe i nic innego nie musze robic 4. moje kochanie napisalo mi rano slodkiego smsa 5. posprzatalam ladnie w domu:D

Gość wół pierdzi to obora słucha
1. wstałam dziesięć minut temu, a już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam okazję spania do drugiej 2. jem ulubione wafle z czekoladą i nie mam wyrzutów sumienia, że urośnie mi dupa 3. sąsiadka znowu słucha na fulla alicii keys, ale tym razem nie słychać, że histeryzuje, a to oznacza, że pierwszy raz od bardzo długiego czasu ma dobry humor, więc i mnie go poprawiła 4. zadzwonił do mnie tata i wyciągnął rękę na zgodę, nie rozmawialiśmy dwa miesiące 5. wspomniany dwa dni temu zamknięty w sobie pies trzyma mi łeb na kolanach i wesoło merda ogonem, chyba się popłaczę :P

Gość fvfv
1. Po przebudzeniu przytuliłam się do mojego faceta (jesteśmy 2 miesiące ze sobą) i pomyslałam ze chyba się zakochuje 2. Byłam u ginekologa - bałam się wizyty jak ognia ale juz mam to za sobą 3. Pocieszyłam koleżankę, którą zostawił facet 4. Przepuściłam pana na pasach, a wcale nie musiałam 5. Hmmm coś napewno jeszcze sie dziś wydarzy..

1. Mam dzień wolny od zajęć, mogę się obijać i siedzieć na kafe :D 2. Byłam na udanych zakupach. 3. Spotkałam się ze znajomymi i jak zwykle była kupa śmiechu. 4. Jem pyszną tortillę, którą sama przygotowałam :D 5. W planach spotkanie z przyjaciółką, więc pewnie też będzie pozytywnie :) Miłego dnia wszystkim! :D

1.Dostałam list (taki prawdziwy, w kopercie i ze znaczkiem) od przyjaciółki, długo na niego czekałam! 2. Udał mi się obiad- Kotlety z piersi, pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym, pomidory z rukolą. 3. Udało mi się dostać w aptece lekarstwo dla chorego mężusia. 4. W bibliotece dorwałam fajne knigi. 5. Odkryłam że jesteśmy z moim mężem 600zł do przodu Jupiii!!!

1. udało mi się kupić fajnego ciucha 2. udało mi się zorganizować spotkanie 3. piątek w pracy szybko zleciał 4. znalazłam chwilę na pogaduchy z koleżanką 5. dzień się jeszcze nie skończył, więc...

hm.. - dostałam paczke z orifflame -nie odpadł mi jeszcze żaden tips a jutro impreza -cały dzień sie obijam i nic nie robie -nie pokłóciłam sie z chłopakiem -dostałam kasiurke od mamuski

1. Dobrze się dogaduje z ze znajomą z którą zawsze się kłóciłyśmy 2. Nie zapytała mnie z matmy 3. Mam co palić 4. Chyba zaczynam się w końcu otwierać na ludzi 5. Cały weekend wolnego przede mną

Gość Chopok
po dwóch dniach pierdzenia rano się wreszcie wysrałem

1. Miałam wstrętny ból głowy, ale 1 tabletka o dziwo pomogła. 2. Mam w lodówce wielkie opakowanie Danio. 3. Dostałam bardzo miłego sms'a. 4. Leniłam się cały dzień. 5. Przemyciłam z lodówki dla psa pętel wiejskiej :P

Gość Kaskkkaaa
1.Wstałam nie marudząc 2.Wiem że jeszcze żyje 3.Ktoś do mnie zadzwonił XD 4.Zjadłam pieczarkę 5.Idę się kapać

Gość fdsgdsgdsgdsgds
1. nie jestem zarazona hiv-dzis mialam badania 2. odkryłam taniego, dobrego drinka za ponad 3zl lekko w biedronce 3. zaciesniam przyjaznie.

Gość fdsgdsgdsgdsgds
4. dzis caly dzien z nim.... 5. kupilam sobie fajne spodnie identycznie widzialam na allgro za ponad 300zl a ja swoje za 80zl kupilam 6. swietne sztuczne rzesy kupilam kazda para za 7zl a inne cool ;p

Teraz ja;) 1. Rozwiazal sie 1 bardzo powazny problem- uff,ulga 2.Mialam dzisiaj wolne, wiec caly dzien nic nie robilam:) 3. Prowadze wlasnie bardzooo mila rozmowe z kims bliskim:) 4. Pomoglam znajomej rozwiazac wazny dla niej problem- co mnie ucieszylo. 5. Aaaa, Ladaco byl dla mnie dzisiaj wyjatkowo mily:D Bardzo fajny topik- wreszcie mozna napisac i poczytac cos pozytywnego:)

Gość Kim_ini
1. Spisałam się w pracy. 2. Napatrzyłam się w te wielkie, piękne oczy. 3. Mam nadzieję. 4. Wróciłam do rodziców na długi weekend. 5. Śpię dzisiaj w wielkim łóżku :)

Gość Niedługo już
- miałam gdzie spać - miałam co jeść - leżę w wannie, więc mam się gdzie umyć i jest mi ciepło - nie boli mnie już brzuch - nie czuję się jeszcze bezdomną - mój Jowisz trochę sobie pobiegał a ja mogłam zachwycać się, jaki jest cudny. - jest w końcu noc i cisza, którą kocham. - bliższą i dalszą przyszłość mam w tej chwili w 🌻 i to też mnie cieszy - nie brakuje mi dzisiaj mężczyzny i chyba żaden na obecną chwilę mnie nie interesuje - po wyjściu z wanny przygotuję sobie kolację na ciepło- smażone ziemniaki pokrojone w ósemki z bakłażanami i z ostrą ziel. papryką. -będę słuchała moich ukochanych płyt proszę, jaką optymistką jestem, znalazłam aż 10 powodów do zadowolenia.

1. Wkońcu się wyspałam 2. Zmusiłam sie wkoncu do pojscia na zakupy :D 3. Nie stałam w dlugiej kolejce 4. Ugotowalam pyszny obiad 5. Moje kochanie po powrocie z pracy wysciskalo mnie i obsypalo calusami 6. W piekarniku dochodzi juz zapiekanka :D

1. Dostałam od męża śniadanie do łóżka ;] 2. Kupiłam sobie spodnie i kurtkę ;) 3. Nie spóźniłam się do pracy. 4. Kupiłam super prezent dla siostry. 5. Super spacer wśród szeleszczących liści.

Gość Niedługo już
Jowiszek to moje dziecko.

Gość Niedługo już
Stokrotkoaniu, masz b.ciekawy @.

Gość Niedługo już
Znaczy adres.:)

Oczywiście. Temat super. Polacy może nie są aż takimi pesymistami ;) Jedna odpowiedź pesymistyczna na dwie strony ! WOW!!!

Gość bouden
1. wygralam akcje na allegro..i to nie jedna:) 2. wypilam 2 piwka i sie nie upilam:) 3. Maz zrobil mi palcowke:)) 4. Wygralam w kanaste:) 5. Mialam orgazm :) nie z mezem:))