Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amfija

5 pozytywnych rzeczy, które wydarzyły się dzisiaj

Polecane posty

Gość bouden
A tak swoja droga dlaczego tylko 5? Ja dzisiaj mialam najmniej z 10:)) Zycie jest piekne:) mniam:)

Można i 100, im więcej tym lepiej! Oczywiście lepiej by brzmiało 'co najmniej 5....' - jednak już po fakcie :)

Gość Oby do przodu
1. Wstałam w porze przedpołudniowej. 2. Zrobiłam zdrowe śniadanie. 3. Mój facet bez kłótni przełączył z jakiegoś głupawego kanału na inny mniej głupawy(ale potem włączył mecz siatkówki więc pozytyw szlag wziął). 4. W domu jest ciepło, mimo, że nie włączyliśmy ogrzewania. 5. Przed godziną 8 rano, pół godziny po wstaniu jestem w stanie dostrzec 5 pozytywów.

1. Pomyłam górę naczyń i już nie zawracają mi głowy. 2. Znalazłam książkę, której długo szukałam. 3. Piję pyszną kawę. 4. Zrobiłam sobie w końcu paznokcie (nie tipsy) 5. Dostrzegłam jak długie mam już włosy - jednak rosną :P

1. słodka pobudka ;) 2. to Jego spojrzenie, kiedy mi mowi te dwa magiczne slowa... :) 3. jest mi cieplutko i czuje sie tak spokojna, jak nigdy dotad... 4. zaraz bede robic pyszne ciasto czekoladowe i juz sama tego perspektywa podnosi mi poziom endorfin :) 5. obejrze dzis jakas komedie romantyczna :) a pkt 5 lacznie z pkt 4 bardzo dobrze sie komponuja, wiec wieczorem bedzie milutki... :) cieplego wieczorku wszystkim zycze! :)

Gość LadyMorgana33***
Fajny temat:)1.Wypozyczyłam 3 filmy z których 2 chcialam zawsze obejrzeć ... i chyba tyle w temacie jesli chodzi o dzień dzisiejszy

1. byłam na cmentarzu i odwiedziłam groby 2. przepuściłam 2 samochody a był taki wielki korek 3. spotkałam się z kuzynem, którego nie widziałam chyba z 4 lata...... 4. nie musiałam jechać na zajęcia 5. zjadłam pyszny makowiec 6. naprawiłam komputer, bo się nie chciał załączyć... a siostrze bardzo zależało, żeby go uruchomić

Gość qawasas
1.zjadłam dzisiaj smaczną pizze z przepysznym sosem:) 2.znalazłam moją ulubioną białą bluzkę której długo szukałam w domu. 3.nie poklóciłam się z chłopakiem . 4.pożyczyłam przyjaciólce pieniadze i byla bardzo szczesliwa ;) 5.Nikt mnie nie zaatakował w menelgame :P

Gość 23532
zjadłam pyszny makaron kupiłam sobie program komputerowy nie płakałam jest mi ciepło pomyślalam, że jeszcze spotka mnie coś miłego :o

1. Wstałam o 9 z dobrym samopoczuciem, mimo wczorajszego powrotu o 2 z imprezy :) 2. Posprzątałam w piątek, więc miałam dziś wolne przedpołudnie. 3. Szukałam domku w Bieszczadach i znalazłam kilka fajnych ^^ 4. Kot przestał sikać w dywan w przedpokoju. 5. Okazało się, że nie muszę jechać 60 km i pucować grobu, bo jest czysty :)

1. dostałam okres 2. zrobiłam sobie kawe 3. ogarnelam pokoj 4. nie poszlam do kosciola - z racji swiatopogladu 5. swieci slonce

Gość migotka18
- odesrałam się - wymyłam se bobra - wyczyściłam nos z baboli

Gość jeden solidny pozotyw
na dzisiaj. Ale za to jaki! Nie tracę czasu na wymyślanie głupich pozytywów, których na drugi dzień nawet nie będę już pamiętać, bo na dłuższą metę i ysk nir mają żadnego znaczenia.

1. Moja metoda zołzy stosowana na chłopaku skutkuje ( dzis zauważyłam postępy) 2. dzisiejsze śniadanko smakowało mi nadzwyczajnie dobrze ( zwykle nie lubie jesc śniadań) 3. Moje włosy wyglądały wyjatkowo ładnie po wstaniu z lóżka 4. Nie musze dzis sama siedziec w domu bo jest ze mna cala rodzinka. 5. oglądnęłam świetny film z Hugh Grandem

Gość tiruri
1.moj weekend trwa w tym tygodniu cztery, a nie trzy dni

Gość tiruri
2. a cala reszte wpisu skasowalo ^^

Gość Nilla
To i ja się dołączę :D 1. Facet od kursu na prawo jazdy mnie pochwalił :) 2. Zjadłam przepyszną pizzę z Pizza Hut (4 kawałki) :D 3. Znalazłam nową, świetną piosenkę 4. Pobawiłam się z moją młodszą siostrzyczką i wiem, że miała z tego wieką radochę 5. Całkiem niezle radzę sobie na uczelni :)

Gość Conan barbarzyńca
1. zmarszczyłem pingwina 2. ociosałem maczuge 3. zwaliłem konia 4. zmlaskałem płastuge 5. wyczochrałem plastusia

1. Nie musiałam iść z psem na spacer a mi się wybitnie nie chciało. 2. Nie odwiedziłam dzisiaj cmentarzy. 3. Znalazłam zapomniane kolczyki. 4. Nadal jestem w piżamie. 5. Mam już jakieś oferty na Allegro. :)

Gość .T
1. uzupełniłam notatki. 2. wyszłam z domu. 3. moje włosy wyglądały dziś okej. 4. nie zgasiłam się dziś ani razu. 5. zabiłam natrętną muchę. huhuh. Naprawdę naszukałam się trochę tych pozytywów.

Gość śpi na takiej chujni
1. moja matka wzięła się w garść i nauczyła korzystać z allegro, już nigdy nie będę musiała tłumaczyć jej sto pięćdziesiąt razy na co trzeba kliknąć i dlaczego 2. przeczytałam jeden rozdział literatury obowiązkowej do sesji, zostało jeszcze tylko czternaście plus sto innych na inne przedmioty :classic_cool: 3. śnił mi się namiętny seks i chodzę nieźle napalona, a już myślałam, że mam przedwczesną menopauzę :P 4. nie musiałam iść na cmentarz i wpadać w depresję z powodu przygnębiającej atmosfery 5. przed chwilą zafundowałam sobie gorącą kąpiel z pianą i świeczkami, więc mi się żyć zachciało :classic_cool:

1. nie musialam isc na cmentarz (nikogo w moim miescie nie mam zmarlego) 2. wgralam piekne zdjeica z wczorajszej imprezy 3. duzo sie dzis nauczm bo sie sprerzylam mimo kaca 4. zjdlam przeprzyszna jaecznice z szynka

Gość moja 5ka*
1. pyszna poranna kawka 2. 3 orgazmy z rana :) :P 3. uśmiałam się z kawałów 4. cały dzień leżę w łóżku z komputerem 5. fantazjuję, co zrobię z chłopakiem gdy go dorwę :D

Gość no to moja kolejjj
1. Spałam dzisiaj do 10 :P 2. Bardzo miło spędziłam czas z rodzinką 3. Moje Kochanie dzisiaj bardzo narzekało,ze nie widzimy się 1 dzien i juz bardzo tęskni :) 4. Zjadłam pysznego hamburgera :P 5. Babcia mi powiedziała,ze jestem coraz ładniejsza hehe :D

Gość ejbisi
1. Zjadłam pysznego murzynka z polewą czekoladową... yummy. 2. Dostałam 100zl :P 3. W koncu sie zmobilizowałam zeby sie pouczyc i jestem z siebie dumna. 4. Ogladalam z chłopakiem film i było fajnie. 5. Jestem zadowolona bo jutro mam wolne :)

1. mialam leniwy poranek w ramionach mojego chlopaka 2. zaczelam dzien od sexu co wprawilo mnie w dobry nastroj 3.swiecilo slonce i poszlismy na spacer 4. moj chlopak naerszcie zaprosil mnie do siebie pokazac mi swoj nowy dom ktory remontuje i wkrotce w nim zamieszka, nie moglam sie juz doczekac,tyle o nim slyszalam ,a kradl mu czas, ktory mogl spedzic ze mna ;) 5. zaczelam uczyc sie do egzaminu na prawo jazdy

* wypiłam pyszną kawke w swojej ulubionej kawiarence:) *porozmawiałam ze swą koleżanka:) *znalazłam oferte pracy,która mi sie marzyła:) Dalsze 3 wpisze potem,bo jeszcze sie wydarza:)