Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amfija

5 pozytywnych rzeczy, które wydarzyły się dzisiaj

Polecane posty

1. Ogarnęłam swoje ubrania. 2. Mam więc więcej miejsca w szafie na nowe :P 3. Jutro będzie nowy odcinek House'a 4. Zrobiłam sobie dzień dla stóp, który odkładałam od jakiegoś czasu. 5. Dostałam prezent bez okazji.

Gość kilka pozytywnych rzeczy...
które wydarzyły się w ciągu kilku ostatnich dni :) 1 kupiłam boską tunikę , jest idealna!! 2 byłam na this is it ❤️ MJ ❤️ 3 spędziłam z kumplem z czasów studiów magiczny wieczór i nachichraliśmy się za wszystkie czasy, bawiliśmy się jak małe dzieci w centrum handlowym i na wystawie złudzeń :D 4 zrzuciłam zbędne kilogramy 5 udało mi się przestawić z trybu nocnego na dzienny :) :) 6 udało mi się dostać wymarzone oszronione kolczyki :P 7 codziennie dokarmiam dzikie ptaki , oswoiły się i mogę przez szybę obserwować je z bliska i podziwiać ich piękne kolorowe piórka i błyszczące zadowolone oczka 🌻 :) 8 urządziłam luksusową zagrodę dla moich świnek morskich - dużą , przestrzenną , wypełnioną sianem i pięknymi drewnianymi elementami-zabawkami. wygląda to cudownie :D :D :D znajomi byli oszołomieni :D 9 kolega pochwalił mój wygląd ;) 10 czuję się szczęśliwa , tylko drugiej połówki wciąż brak ;)

Gość eweweewew
zrobiłem dziesiaj 5 pięknych klocków i to tyle

Gość dzien jak codzien dniem
1. zalatwilam sprawe w robocie z ktora bujalam sie od tygodnia 2. odwiedzil mnie moj facet 3. poszlismy na papieroska 4. zjadlam dobry lunchyk 5. niedlugo bede mogla isc do domu czy ja wiem czy tot akie pozytywne, raczej normalne, chociaz lepsze takiego niz inne kore moglyby mnie wkurwic

1. kochalam sie z facetem ;) 2. pogodzilam się z nim bo wczoraj sie pokłóciliśmy 3. nie mam dzisiaj zajęć 4. posprzatalam mieszkanie więc jet czyściutko 5. zamówilam sobie pyszny obiadek

Gość joanna sikorska
1 zjadłam niesamowicie dobre śniadanie 2 w nocy śnił mi się przystojny nieznajomy... 3 szef docenil dzisiaj moją ciężką pracę 4 odkrylam wspanialego LENNEGO KRAVITZA- AGAIN !!!!!!!!!!!!!!!!! slucham teraz 5 wciąż czekam na więcej........

Gość 1.2.3.4.5
poprawiłam swoją pamięć poprzez ćwiczenie jej (ponieważ traciłam pamięć z niewiadomych powodów) nie zawracałam sobie wczoraj głowy uczelnią co do świnek to parę dni temu wzięłam świnkę ze schroniska i kupiłam jej wymaganą klatkę stu centymetrową wzięłam się za pomaganie innym --> kupiłam wspaniałą książkę "ptaki w twoim ogrodzie" dzięki której wiem jak dokarmiać ptaki by im nie szkodzić i pomagać im przetrwać zimę kupiłam pyzy dla sikorek i jutro je wywieszę zbudowałam prawidłowo karmnik tak jak powinni być ( wysuwana szuflada i inne bajery;) ) kupiłam swojemu kanarkowi zapas jego ulubionych kolb na najbliższy miesiąc mam wielką nadzieję, że znajdę wreszcie stałą pracę, która będzie mi odpowiadać

1. mam dzis wolne (jupi!) 2. pospałam do 10. 3. moczylam sie pod prysznicem z odzywka na glowie prawie 40 minut, wygolilam kazdego wlosa poza glowa :P 4. świeci slonce :) 5. mam posprzatana chate i nie musze gotowac obiadu bo jest w lodowce :)

Gość voice
1. przeczytałam coś co poprawiło mi humor, co prawda nie wiem czy to jest dalej aktualne, ale zakładam że tak i cieszę ryjka 2. czekają dziś na mnie 2 ulubione filmy 3. jutro czekają mnie 3 fajne filmy 4. w sobote 1 fajny film:) 5. miałam trudną decyzję do podjęcia, co bym nie wybrała i tak będzie źle, no ale wybrałam w końcu. nie będę robić już nic na siłę, wbrew sobie. 6. pada śnieg:) takie małe, wręcz nic nie znaczące pozytywy, ale trzeba w tym szarym, smutym życiu znaleźć jakieś kolory co pocieszą oko:)

Gość dzien na piatke
1.mam wolne przez caly nastepny tydzien:) 2.wpadly mi niespodziewane pieniadze:)) 3.pogadalam wreszcie z siostra:))) 4.maz jest dzis nadzwyczaj czuly)))) 5.szykuje sie mily wieczor:)))))

- kupiłam pyszna herbatke antystresowa:) -znalazłam wreszcie buty,które mi sie podobały:) - ide do kolezanki , u ktorej bede nocowała - mam wolny termin do dentysty:) -wyspiłam pyszna kawke:) I co:) dalej Kocham M:):):):):)

Gość podnosnik
up up

1.jestem sama w domu 2.maz w pracy 3.pije wino 4.zagladam do kompa 5.nic mi sie nie chce tak jest fajnie

1. nic nie muszę dzisiaj robić 2. postanowiłam,że od dzisiaj zmienie się w niektórych sprawach ( tylko ciekawe czy się uda) 3. mój facet do mnie przychodzi 4. wyspałam się 5. ojciec mnie pochwalił ;)

1. mój facet wraca z innego kontynentu :) 2. i jak zawsze miły mail od niego 3. jutro jest wolne ;P 4. podbiłam w końcu legitkę... 5. siedzę i piszę na kafe

1. mój facet wraca z innego kontynentu :) 2. i jak zawsze miły mail od niego 3. jutro jest wolne ;P 4. podbiłam w końcu legitkę... 5. siedzę i piszę na kafe

1 przytulałam sie rano z moim Księciem 2 miło pogadałam z Księciem przez tel 3 dostałam sie na praktyki 4 ładnie się dziś ubrałam 5 nie mam dziś apetytu i sie nie obżeram

Gość us airborne cadence
1. zrobiłam takie spięcie w duecie z telewizorem, że cały blok przez trzy godziny był bez prądu. niby dramat, ale teraz tak się z tego śmieję, że mi łzy poleciały. telewizor oczywiście do wymiany 2. miałam wolne, spałam do piętnastej, jutro powtórka z rozrywki 3. zapisałam się na krav magę, czekałam dwa lata, w końcu ruszyłam dupę 4. żyję, a to bardzo pozytywne zważywszy na to, że o mały włos jakiś skurwysyn nie przewalcował mnie samochodem na pasach :o 5. piątego nie ma, bo mi się okres spóźnia :D

1. okazało się, że mam w portfelu więcej niż myślałam:), 2. spotkałam w tramwaju kolegę z roku i sobie pogadaliśmy miło, 3. dotarło do mnie, że w/w kolega chyba mnie podrywa (spojrzenia w oczy, usmiechy na wykladzie, przesadna uprzejmość itp.) 4. moja dobra koleżanka umówiła się na jutro z takim jednym fajnym :) 5. znajomi na uczelni zachwycali się tym jak ładnie wyglądam i jak ładnie jestem ubrana :) A jutro wolne :)

1. Wspaniały seks 2.Wydałam dziś mniej kasy niz ile planowałam 3.Toszke poleniuchowałam w pracy 4.Moj luby przyniósł mi kawiatki 5.yyyy.....

Gość ula z ula
- tata znow zatankowal mi auto za stowe ;p - mamcia zrobila mi pysznego omleta - pracowalam caly dzien b ciezko mimo przeziebienia - spedzilam z ukochanym cudowny wieczor - widzialam tanie bilety do rzymu, lece w ferie :D

Gość us airborne cadence
1. dostałam okres! chryste, najgorsze dni mojego życia właśnie się skończyły :P 2. znowu spałam do piętnastej 3. sąsiadka przyniosła mi ciasto, a szczerze mówiąc przymierałam głodem i tyle pozytywów na dzień dzisiejszy, bo brzuch mnie napierdala, a za dwie godziny do roboty 😭

1 - nie dostalam okresu a juz 30 dzien cyklu ( i mam nadzieje ze przez najblizsze 9 miesiecy go nie bedzie :P) 2 - przyplyw gotowki 3- zaplanowalam fajny weekend 4- wlasnie jedzie do mnie kumpela ( a nudzi mi sie dzisiaj strasznie) 5 - dopiero sie wydarzy ;P jeszcze kilka godzinek i zobacze moje kochanie :)

Gość Agusiara
1. zjadłam pyszną czekoladę 2. Jest słonecznie i ciepło jak na tę porę roku 3. Widziałam motyla 4. Kupilam fajną torebkę 5. Dostałam okresu

Gość odpowadacz
1. zrobiłam rano mega kupę - dla mnie to ważna rzecz, porządnie się wypróżnić 2. wpadło trochę dodatkowej kasy 3. kupiłam coś za pół ceny 4. dostalm się szybciej do pracy niż zwykle 5. zrobiłam drugą mega kupę - czuję się lekko:-)

O, jest i moj ulubiony optymistyczny temat:D Otóż: 1. mam wreszcie troche wolnego 2.wykonalam kilka projektow, wiec mam mniej obowiazkow na glowie 3.obejrze zaraz dobry film, na obejrzenie ktorego nie mialam wczesniej czasu 4. poprawil mi sie nastroj 5. moglam dzisiaj dluzej pospac jeszcze kilka drobnostek by sie znalazło:)

Gość Niedługo jużftiaaa
- kupiłam sobie 2 pary ładnych rajstop - właśnie czekam zmarznięta na przystanku i cieszę się, że za 20 min. Będę w ciepłym domu.

Gość a dlaczego zaraz
1. zrobiłam ładną fryzurę 2. dostałam maila od miłej sercu osoby 3. nie wywaliłam się na korytarzu w pracy, a mało brakowało :D 4. nie zmarzłam 5. mam wzgledny luzik, odwaliłam prasowanie wielkie, czego serdecznie nie cierpię