Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość This Is It

Byłam dziś na This Is It Michaela Jacksona

Polecane posty

Gość This Is It

I aż mi żal dupę ściska, że nigdy nie zobaczę tego genialnego koncertu na żywo :(:(

Gość This Is It
Ktoś jeszcze może oglądał?

Gość Umbarak
jak można teraz oglądać film lub koncert skoro media z niego zrobiły parszywego zboczeńca i pedała , popieracie to teraz ?

Gość This Is It
Tak, film już jest i będzie przez 2 tygodnie w kinach. To jest dokument przedstawiający próby do koncertów z ostatnich dni życia Michaela. Są wypowiedzi tancerzy, reżyserów itd. są występy Michaela, jest pokazane jak to wszystko działa, jak Michael się w to angażuje, w każdy najmniejszy szczegół. Jest też pokazane nagrywanie filmików, które miały być puszczane jako intra do piosenek i oczywiście pokazali też już gotowe filmiki. Ogólnie polecam, mimo że czuję niedosyt, bo chciałabym bardzo obejrzeć cały koncert, lub najlepiej zobaczyć go na żywo :(

Ja chciałabym się wybrać np. we Wszystkich Świętych. Pójdę na pewno... :( A takiego koncertu jaki mogliśmy widzieć , a nie zobaczymy , nigdy nie było i już nigdy nie będzie. Jeśli by doszło do niego to nikt nigdy nie powtórzyłby takiego show jaki zrobiłby Michael , choćby nie wiem co... :(