Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolll

niedoświadczenie !!!POMOCY !!

Polecane posty

witam mam takie pytanie... nie znam sie wogóle na cyklach kobiety :) mam nadzieje ze mi drogie panie pomozecie kochałem sie ze swoja dziewczyna i sie zastanawiam czy moze byc w ciazy...dowiedziałem sie ze ona miała miesiaczke niecałe 4 dni 8 dnia cyklu sie kochalismy bez zabespieczenia a caly jej cykl trwa niby co 27/ 28 dni.. czy moze dojsc do zapłodnienia ????

Gość Ilooona 21
Ja zaszłam w ciążę 14 dnia cyklu. Mój cykl trwał zawsze 28 dni, ja tam myślę, że nie zaszła, ale zawsze jakieś ryzyko jest... W sumie jestem kobietą a też się nie znam :)

Gość Ilooona 21
Ja tam na Waszym miejscu, skoro nie chcecie dziecka, zabezpieczałabym się ZAWSZE...

chociasz nie jestem sam :):) czytałem tu na forum ze jakies prawdopodobienstwo jest ale małe... mniejmy nadzieje, juz taki incydent sie nie powtórzy ;P

Gość Ilooona 21
Trzymam kciuki, żeby wyszło po Waszej myśli ;)

dziekuje bardzo :) i i nastepnego dnia czyli 9 miała jakis sluz i bardzo ja bolał dul brzucha... to moze nie zajdzie w ciaze :)

Gość Ilooona 21
Hmmm wiesz nie chce gadać i straszyć ale ja jakiś tydzień po zapłodnieniu miałam ból w dole brzucha, bolało mnie to rano i jak na okres, ale to wiesz, nic nie znaczy ;) Ja tam myślę, że jest ok. Dostanie okres i tyle.

mam nadzieje :):):) nie wiem czy ja jescze boli brzuch ale wiem ze piersi na pewno bo mi cały czas o tym gada i gada i gada hehe ze nie moze sie polozyc na brzuchu i jak sie jej teraz zapytałem to miesiaczke powinna dostac 9 list i dziekuje ci za pomoc :)

to beda chyba najdłuższe dni to tego 9 list... :(:(:( ale z tego co sie doczytalem to sa nikle sznase

Gość dlaczego nikłe szanse
dlaczego nikłe, chłopie, zapładniasz dziewczynę zaraz przed dniami płodnymi, a plemniki mogą poczekać na jajeczko spokojnie 3-4 dni, albo dłużej, w dodatku piszesz, że dostała śluz co swiadczy o dniach płodnych czegoś tu nie rozumiem :(

sam nie wiem inni pisza tak inni tak to sie juz gubie...albo sie pocieszam :( jesli uwazasz ze sa spore to bedzie terzeba zrobic test ... a kiedy go mozna zrobic ?? i ile to kosztuje...??

Gość test test test
test robi się po terminie spodziewanej miesiączki, kosztuje 10-20 zł bez recepty w aptece pierwszy dzień cyklu to dzień wystąpienia miesiączki, ostatni dzień cyklu to dzień poprzedzający kolejną miesiączkę przy cyklach 28 dni ( 4 dni miesiączki + 24 dni ) za dni plodne uważa się 10-18 dzień cyklu przy czym nigdy nie wiesz którego dnia nastąpi owulacja, dlatego zawsze trzeba się zabezpieczać

bede pamitał i bardzo dzękuje :):) ale chyba moje plemniki az tak długo to by nie przezyły :)

Gość ejze
to dlaczego sie nie zabezpieczacie?

cieżkie pytanie :):) alkohol i nie licznienie sie z konsekwencjami chyba juz wiecej nie trzeba mowic...:(:(:( noi glupota

Gość ejze
oj przede wszystkim glupota;)macie nauczke,bo ten strach jaki teraz przezywacie daje wam pewnie do wiwatu:)zycze wam NIE ciazy!!przynajmniej nie teraz!!

dzieki... moja dziewczyna sie akurat tak bardzo nie przejmuje powiedziała ze sie okaze jak nie bedzie to bedzie dobrze a jak bedzie to tez to sie juz nic nie da zrobic... no ja tez jestm tego zdania ale wole nie... bo ja zaczolem jezdzic ciezarowkami i nie chce jej zostawic na taki długi okres samej :( eh rzeczywiscie głupota mniejmy nadzieje ze moje plemniki to nie mutanty i nie doczekaja do tej owulacji podobno sa bardzo nikle sznase :)