Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta szuka amanta

Czy znajdę w końcu tego jedynego?

Polecane posty

Witajcie kochani, Jestem samotną rozwódką :( Życie dało mi nie raz w kość, ale wciąż wierzę w prawdziwą miłość. Jestem fajna kobietka, lubię wszelkiego rodzaju zabawy łóżkowe. Mam ochotę na prawdziwego twardziela, faceta, który będzie wiedział jak zaopiekować się moją pusią: http://img.hotjpg.pl/2009-08/b3222a03577c6b94cb90c9c19c2991f6.jpg Zachęcam do kontaktu mailowego, powymieniamy się fotkami, może nawet się spotkamy potem na żywo ... :D Nie bójcie się, nie gryzę :)

Gość a z jakiego miasta
jesteś ?

z Kryspinowa

Dawniej przez wiele lat bobry traktowano jako szkodniki, podtapiające tereny uprawne oraz czyniące szkody leśne. Obecnie jest to gatunek chroniony, pozytywnie wpływający na renaturalizację krajobrazu, zwiększający retencję wód oraz przyczyniający się do odtwarzania śródleśnych bagien z dużą ilością martwego drewna – ważne siedliska bogatej fauny owadów saproksylofagicznych. W tworzonych przez bobry zbiornikach wodnych rozpoczynają się procesy torfowiskowe oraz pojawiają się rzadkie gatunki owadów wodnych. Na niektórych terenach liczba bobrów jest jednak zbyt duża i zbyt uciążliwa dla rolników.

bobry sa pod ścisła ochroną

Gość fuuuuuuuuuuuj
i na dodatek rozwodka :/