Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia Blokersa

Moja głęboka refleksja - postanowiłam się nią z wami podzielić.

Polecane posty

Otóż niegdyś, w latach mych dziecinnych 90' była taka piosenka Dżordża Majkela, w teledysku do której wystąpiły 4 ówczesne topmodelki, kto jest wystarczająco stary ten pamięta. No i te modelki były blondynami zasadniczo. Wtedy, jako dziecię, blondyneczka mała platynowa zdawałam się byłam bozie za stópki uchwycić!! Byłam delikatną, sliczną blondyneczką, nie tam jakąś męską brunetą z wąsami i krzaczorami na łydach :o Minęły lata, do starości (30) zostało mi jeszcze pare roczków, a tu Ci psikus! modne stały sie ciemne kolory włosów, whatever czy takiej pasuje, czy nie, wszystkie farbuja sie na czarno jak jedna żona, domalowuja czarne brwii i udaja gorace Latynoski. O tempora, o mores! moja fryzjerka mnie nawet molestowac zaczeła, ze mam moja sliczna naturalna platynke przefarbowac!! :( Czuje sie zahukana i oszukana przez los! Tak oto wypadłam z obiegu, jestem niemodna.. :( Szit. Dziękuję za wysłuchanie

No nie mow tak nawet.. Gusta facetow raczej sie z moda nie zmieniaja, a jak kobieta ma w glowie poukladane (a widze, ze Ty masz) to wlosy to akurat najmniejszy problem.. Pozatym nie warto isc tak jak reszta idzie. Badz twarda i idz pod prad :) Pozdrawiam.

No sorry tej, musiałam z siebie wylać tę żółć, co to się od czasów Dżordżyka nazbierała we mnie. Tylko się zdecydujcie, czy mam poukładane w tym pustym łbie, czy jestem głupia. Stara chyba jeszcze nie. Szejku, Ty to powinieneś zmienić nika na Kafeteryjną Policję Psychologiczną. Również przesyłam gorące latynoskie pozdrowienia :classic_cool:

^^ Policja wiekszosci moich rowiesnikow zle sie kojarzy, ale potraktuje to jako komplement :> I masz poukladane to widac na kazdym kroku :) Naprawde nie przejmuj sie moda, bo platynka jest zawsze top1 ! :>

Nie, nie mam większych zmartwień i dobrze mi z tym, zresztą nawet takie posiadając, nie zgłosiłabym się z nimi po kafeteryjną pomoc i myslę, że moje zmartwienie jest skrojone dokładnie na kafeteryjną miarę. Zresztą Ty nieczuła jakaś jesteś, przecież napisałam, że jestem zahukana, a to może się przerodzić w nerwice!! Stwierdzenie, ze policja Twoim rówieśnikom kojarzy się źle to frazes jaki okrutny chyba, bo pokaż mi czyim rówieśnikom kojarzy się dobrze ^^ A ja zawsze chciałam zostac policjantką, zresztą nadal chce i mam gdzieś wszystkich rówieśników :P ^^

Bacząc na elokwencję towarzysza Danniego ciężko uwierzyć, że słucha artystów, których - prawdopodobnie przypadkiem - umiescił w stopce ;) ale ciiiiii bo nie mam ochoty się kłócić, przezywam swoja platynową tragedię^^