Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggtt

urywam kontakt bo jest zafajny dla mnie

Polecane posty

Gość gggggggggggtt

Czasami jest tak,że po spotkaniu urywam kontakt…bo ktoś jest „za fajny dla mnie” Dokładnie tak., jest za fajny i boje się zaangażować, bo boję się że mnie zostawi. Każdy z moich partnerów mi wcześniej w taki czy inny sposób umniejszał jak poznaje kogoś fajnego to zaraz sobie przypominam że jestem beznadziejna..i długo ze mną nie wytrzyma.. Jarek mówił,że jestem „dziwolągiem nieprzystosowanym do normalnego życia” Antek(beznadziejna, bez przyszłości ograniczona, upośledzona i nic nie ma a jego koleżanki mają tyle,wstyd mnie pokazać znajomym)Ostatni chłopak był trochę delikatniejszy i nic nie mówił ale ze wszystkim mnie wyręczał nic nie pozwalał mi zrobić samemu bo „nie umiesz, bo zle zrobisz, bo nie dasz rady” więc też może delikatniej ale traktował mnie z góry.I teraz jak poznaje kogoś fajnego..to mimo że chciałabym, od razu go odrzucam bo jest ode mnie bogatszy(i prędzej czy później będzie kalkulował że nie ma ze mną przyszłości)bo jest fajniejszy itp. itd..Ale to i tak dobrze bo chociaż mi się podoba.. a tak mam bardzo rzadko…ale i tak boję się.. że jestem dla niego za głupia i ucinam kontakt, nie potrafię nad tym zapanować

Gość ula z ula
widocynie musisz podniesc samoocene przez : dodatkowe zajecia np angielski, jakis sport. poczytaj gazety (wprost, neewsweek), nie czuj sie glupsza! czytaj ksiazki - ale nie bestsellery tylko takie naprawde "glebokie", niestety bestell czesto sa komercyjna porazka bez glebi. postaraj sie o prace na weekendy - bedziesz miec swoja kase a twoj kolejny chlopak uzna Cie za zaradna i pracowita kandydatke na zone :)

Gość Zaryzykuj
Może to właśnie ten jeden jedyny :-)