Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjaśnijmy szczerze sobie

Czego kobiety oczekują od płci brzydkiej?

Polecane posty

Gość pikolinka
Gdzies czytalam art ze aktualnie kobiety potzrbuja jaskiniowca:) strasznie mi sie spodobal, bo tlumaczyl mechanizmy. W osatnim 20leciu kobiety przeszly cala fale zmain. staly sie samodzielne, zaradne, silne- mezczyzni potrzebni im -chcialoby sie powiedziec- tylko do jednego;) A tu guzik prawda. Te silne baby, to ciagle w srodku slabe kobietki potrzebujace silnego ramienia. nie jakiegos metroseksualnego lalusia, ktory podkrada krem przeciwzmarszczkowy. FACET MUSI BYC MESKI FACET MUSI BYC CZASEM SZORSTKI FACET MUSI CZASEM WARKNAC ZEBY tzw trajkotke sprowadzic na ziemie FACET NIE MOZE BYC ZBYT ROMANTYCZNY bo az sie rzygac chce kiedy gada do ciebie wierszem kiedy w fantazji kobiety jest silny czlowiek z buszu FACET MUSI BYC FACETEM!!! a kobieta kobieta. nie dla zartów natura nas takimi stworzyla. FACET MUSI BYC OPARCIEM-zebysmy mogly czasami sie potknac w zyciu i nie bac ze rabniemy z hukiem na ziemie. MA BYC SCIANA ZA TASZYMI PLECAMI. FACET NIE MOZE BYC ZBYT EMOCJONALNY- bo o pierdolach i tak wolimy gadac z kolezankami;) FACET MUSI BYC KONKRETNY! nie jakis taki niezdecydowany, albo co gorsza zrzucajacy na nas wszelka odpowiedzialnosc( osobiscie nienawidze kiedy facet zaprasza na randke, ja pytam dokąd pojdziemy- a on mi na to: dokąd bedziesz chciala... man! zaprosiles ja sie zgodzialam to dopiero polowa sukcesu! zaczales cos to doprowadz to do konca:)) FACET NIE MOZE BYC LADNIEJSZY OD KOBIETY FACET MA BYC IDEALNYM DODATKIEM DO NASZEJ GARDEROBY;)- rzecz jasna w przenosni, FACET MUSI SZANOWAC SWOJA KOBIETE PONAD WSZYSTKO!! ALE PAMIETAJCIE PANOWIE, ZE PRAWDZIWY FACET JEST W STANIE DOKONAC WSZYSTKIEGO TYLKO KIEDY MA U SWOJEGO BOKU ODPOWIEDNIA KOBIETE:) Jako przedstawicielka grupy silnych, niezaleznych kobiet, preferującej jaskiniowca dodam ze nie ma nic cudowniejszego niż taki kanciasty, totalnie twardy i nieogarniety typ powie po swojemu komplement, albo usmazy rano nalesniki na ktorych uloży niezdarnie serduszko z żurawiny do miesa zamiast dżemu- bo "to przeciez to samo".

Gość Nickt_ważny
Toś widać mocno młoda, skoro jeszcze nie widziałaś takiego odwracania kota ogonem...

Gość bardziej by do mnie dotarlo
slowo naiwna ale dosc mloda subtelniej chyba:D ale wzorce przemilczales,to sie chwal

Gość Nickt_ważny
No cóż, jestem facetem. A mężczyźnie nierzadko słusznie zarzuca się brak subtelności...

Gość badanie naukowe nr 2
Dzień dobry. :)

1.wiernosci 2.szczerosci 3.szacunku 4.odpowiedzialnosci 5.wrazliwosci i romantycznosci od czasu do czasu

Gość dzis odpadam orzezszek
mi obumiera:P i nic do mnie nie dociera.

Gość dj laska
1.Urody 2.Kasy 3.Duzego członka 4.Mieszkania 5.Samochodu reszta sama sie ulozy w całosc

Gość gryczka
Zaradności. Poczucia humoru. Zdecydowania. Wierności. Inteligencji i żeby miał coś do powiedzenia na różne tematy. Czułości, a czasem odrobiny szorstkości (w seksie). Szacunku do ludzi, zwierząt i przyrody. I mój to wszystko ma :-D

Gość badanie naukowe nr 2
A ta szorstkość w czasie uprawy seksu, to na czym konkretnie polega?