Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arz

Koleżanki,przyjaciółki?!...

Polecane posty

Gość arz

Jedna zarzuciła,że mało we mnie uczucia. Nie mam dzieci,a ona ciągle mówi mi na ten temat.Sama nie jest święta,bo syna oddała do rodziny zastępczej,a córeczkę najpierw chciała usunąć,jednak urodziła.Jak dzwonię to nie odbiera i nie oddzwania.Chyba przestałyśmy się rozumieć... Druga koleżanka mimo że dzielą nas 3 km rzadko chce się ze mną spotkac.Jeśli ma problem z facetem to i owszem.Ostatnio nie dzwoniła,nie odpisywała,więc zadzwoniłam do niej.Nawet nie spytała co u mnie,tylko napierd...o swoich sprawach. Nie mam innych znajomych,co zrobić?

Gość arz
Proszę,doradźcie mi cokolwiek...

Gość a skąd jesteś arz

Gość gtrr6t5ytr55
a skad jestes? moze sie zakumplujemy :P ja jestem zadania,ze przyjazn polega na obustroonym wsparciu ,a nie tylko wtedy gdy jedna strona ma problem :(

Gość dskqwfh rqw vqghf
wina tkwi z Tobie. One mają dzieci więc są zapracowane. A Ty masz pretensje, że jak zadzwoniłaś to napier...... o sobie. To już o czymś mówi jaka z Ciebie przyjaciółka. Napewno to Was nie zbliży. Przyjaciółka miała racje mało uczuciowa z Ciebie osóbka. merc

Gość a skąd jesteś arz

Gość gtrr6t5ytr55
a skad jestes? moze sie zakumplujemy :P ja jestem zadania,ze przyjazn polega na obustroonym wsparciu ,a nie tylko wtedy gdy jedna strona ma problem :(

Gość arz
I jeszcze mi najlepiej dowalić...Wszystko opisałam w skrócie... Jestem z Rypina...