Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milemi27

KTÓRA Z WAS SIE ZNA NA PŁASZCZACH?CZY TAKI PŁASZCZ DALEJ MODNY ??

Polecane posty

Gość milemi27

znalazłam w szafie płaszcz NA ZIME sprzed 12 lat.Ma śliczny kolor.taki ciemny morski kolor..jest do kolan .ma jeden rząd guzików..i pasek wokól pasa..ale ma dwie wady..ma szerokie ramiona..to znaczy są w nich chyba poduszki..ramiona nie sąjakos bardzo szerokie ale troche szerokie jednak są .. po drugie ma taki sam kołnierzyk jak ten drugi czarny plaszcz jesienny w tym linku(chodzi mi o sam kołnierzyk) www.zeberka.pl/art.php?id=6062&b=1 czy wg was nie będe głupio wyglądać w takim płaszczu?naprawde ma fajny kolorek ale ten kolnierzyk mnie martwi..i te szerokawe ramiona..w sumie w tym linku jest taki kolnierzyk w tym jesiennym trenczu wiec może to i modne:) ale może ktoś tutaj bardziej zna sie na modzie to czekam na rady:) -- Bo w życiu piękne są tylko chwile...a najpiękniejsze to te ,których jeszcze nie znamy:):)

Gość to moze daj link ze zdjeciem
ocenimy ja kupilam w t ym roku plaszcz na zime, i ma ''lekko szerokie'' ramiona ale z dolem w ksztalcie trapezu calkiem dobrze to wyglada co do kolnierza- to chyba uniwersalny ksztalt