Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja_

miętowo-malinowa sukienka, jakie dodatki i gdzie?

Polecane posty

Gość lukrecja_

Witajcie, chcę kupić sukienkę bombkę w bardzo oryginalnym kolorze miętowo-malinowym. Od razu mi wpadła w oko, bo uwielbiam kolorowe rzeczy :) To ma być sukienka przeznaczona na różne wyjścia imprezowe (i ze znajomymi i z rodziną). Tylko mam wielki problem ze znalezieniem do niej odpowiednich butów! Nie widziałyście gdzieś może butów w odcieniu malinowym? Najchętniej kupiłabym jakieś botki. Tutaj zdjęcia sukienki: http://www.gendai.pl/product_info.php?products_id=955 Proszę Was o pomoc w odszukaniu butów pasujących do niej kolorystycznie, może być w jakimś sklepie internetowym lub na Allegro.

Gość bleeeeeeeee...ee
o matko moja, zielony z różowym??:/ Jak w ogóle te dwa kolory ze sobą można połączyć bleeee

Gość wdwdwedewd
Ta sukienka nie za fajna, zastanów sie, czy na pewno ją chces.z

Może jednak poszukałabyś innej kolorowej sukienki? Do tej bardzo trudno będzie Ci dobrać odpowiednie buty czy torebkę tak, aby całość nie wyglądało ciężko, a nawet tandetnie... Jest dużo kolorowych sukienek, które łatwiej będzie zestawić z innymi częściami garderoby i same w sobie są ładniejsze od tej, która Tobie wpadła w oko ;) Pozdrawiam 🌻

A mi dla odmiany się ona podoba :-) ale proponowałabym czarne buty na obcasie, a np. kolczyki w kolorze malonowym ;-)

połączenie kolorów fajne, nie każdy musi chodzić na beżowo czy szaro byle tylko nie zostać zauważonym ale sama sukienka mi się nie podoba dodatki mogą być srebrne, czy takie różowe jak pas w sukience byle nie czarne

Gość Gabryskaaaa
a czemu niby trudno do niej dobrac buty?????????? czarne buty i już!!!! do wszystkiego. zielone albo ciemno rozowe kolczyki lub bransoletka i juz masz dodatek bardzo ładna sukieneczka :)

Gabryskaaa nie musisz się oburzać, każdy ma inny gust, ja odpowiadam na pytanie i piszę to, co ja myślę, nie napisałam, że absolutnie autorka wątku ma zakaz kupowania tejże sukienki i będzie wyglądała na 100% tragicznie, bo nie jestem wyrocznią. Przedstawiam tylko swoją opinię i na forum chyba właśnie o to chodzi, prawda? ;) Tobie się podoba, mnie nie za bardzo, ktoś powie, że koszmarna, a ktoś sam też ją zakupi, normalna sprawa :P

Chinka Czikuczikulinka zgadzam się:P A czarne buty musiałyby naprawdę być super fajne żeby nie przytłoczyć całości i nie spowodować niezbyt pozytywnego efektu :]

Gość a możżee
szare buty? sukienka sama w sobie już jest dość kolorowa więc dodatki stonowane chociaż ja sama ubieram się czasem baaardzo kolorowo, każda rzecz w innym kolorze i wisi mi to co inni sobie o tym myślą. więc jeśli autorka też tak do tego podchodzi to mogą być nawet żółte.

Gość KoralowaRafa
Te ostatnie buty mogą się fajnie prezentować z tą sukienką. W ogóle bardzo ładne buty! Ja bym stawiała na stonowane dodatki w uniwersalnych kolorach. Sukienka już jest wystarczająco kolorowa i nie potrzebuje dodatkowych barw ;)