Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cojarobietu

ale boli..pomocy!!!

Polecane posty

drogie panie czy to moze byc objaw ciązy ?? strasznie bola mnie piersi, czuje takie ciagniecie od góry.. a moje sutki sa tak bolesne ze nie moge sie nawet dotknac starsznie pieka i sa az fioletowe,,, czy to moze byc oznaka ciazy ?? musze zaznaczyc ze okres powinnam dopiero dostac za 9 dni

Gość asdfvgbhn
hmmmm ja podobnie miałam jak zaszłam w ciąże a jeszcze do miesiączki kilka dni było. Miałam nadzieję, że to objaw ciąży bo staraliśmy się o maluszka. I rzeczywiście tak było !

Gość głupie babbbby
to NIEMOZLIWE zeby w kilka dni po zapłodnieniu miec tak silne objawy ciazowe. stezenie hcg w krwi jest tak niskie ze ledwo wykrywa je nawet test z krwi, wiec nie jest w stanie wywoływac w organizmie tak gwałtownej reakcji

Gość asdfvgbhn
No moja pociecha ma już 15 miesięcy :) W takim razie życze POWODZENIA !!! Niech te objawy obrócą się w dwie kreseczki na teście :D

Gość asdfvgbhn
głupia jesteś Ty małpo ! To już reguła na kafe, że jeśli ktoś ma inne zdanie , inne objawy, itd. to od razu jest krytykowany przez sukowatą orange, która uważa, ze to co u niej się działo jest prawdziwe, jedyne i nie może być inaczej :O Chyba możliwe są takie objawy tępa pało skoro jednak byłam w ciązy :O

dziekuje bardzo :):) mam nadzieje ze bedzie pozytyw :):) i pozdrowionka dla bobasa:) a któras z was miła podobne objwy ??

asdfvgbhn twoja wypowiedz swiadczy o tym ze jestes jeszcze gówniarą. Zebys zaraz kupy nie zrobiła tak się podnieciłaś:D Zgadzam się z wypowiedzia ze raczej nie moze byc to objaw ciazy skoro jestes 4-5 dni po zapłodnieniu:o

cytat z artykułu z portalu SMYK!!!!! "Wczesne objawy ciąży mogą pojawić się już po DWÓCH TYGODNIACH od zapłodnienia i zaliczamy do nich:..." nie po paru dniach:o

kochne kobitki prosze nie klucic :) ja sie kochałam 10 dni temu gdzie nastspnego dnia po wspołzyciu pojwaił mi sie sluz plodny i bardzo bolał mnie duł brzucha... kazda kobieta jest inna i wszystko inaczej przechodzi... ale chyba ryzyko zapłodnienia jest i chce zaswiadczyc ze piersi i sudki z dnia na dzien coraz bardziej mnie bola i nie raz kłuje mnie duł brzucha.... moze to nie ciaza tylko zblizajacy sie okres... sama juz nie wiem a zeby zrobic test to troche za wczesnie

A ja się zgodzę z asdfvgbhn. Miałam podobnie. Kilka dni po prawdopodobnym zapłodnieniu nie mogłam dotknąc piersi bo tak mnie bolały. Sutki były bardzo tkliwe. Nawet rąk nie mogłam podnieść do góry. Nigdy wcześniej tak nie miałam. I jednak byłam w ciązy :)

Za wcześnie na objawy, jeśli do stosunku doszło wcześniej niż tydzień temu. Nie ma fizycznie takiej mozliwości.Natomiast pierwsze objawy moga pojawić się już po zagnieżdżeniu (pamiętać trzeba, że dzień stosunku to niekoniecznie dzień zapłodnienia, plemniki mogą ze 2-3 dni poczekać na spokojnie). Do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem po zapłodnieniu, u jednych w tej dolnej granicy, u drugich w górnej.U mnie pierwszym objawem były całonocne nudności po pizzy i dnia następnego zwrotkaśledzi jedzonych wieczorem dnia poprzedniego. Tego samego dnia poszłam zrobić test ciazowy z krwi i wyszły początki ciąży (21 mIU w normie ciążowej > 5 mIU/mL)

bolesnośc piersi to objaw podwyższnego progesteronu, ktry naturalnie produkowany jest po owulacji. Może się tak więc zdarzać i bez ciąży, dlatego w takiej sytuacji jest 50 na 50

Gość zielona_trawwka
Zgadzam się z głupie babbbby Karmellla ngLka na tak silne objawy jest ZA WCZESNIE

Gość milkawij
Nie sadze, zeby bolesnosc piersi spowodowana byla zaplodnieniem, moze raczej wzrostem progesteronu w organizmie :-) Mnie osobiscie ostatnio pare dni po owulacji, zaczely piersi bolec, natomiast od owulacji bardzo bolal mnie jajnik, szczegolnie po jednej stronie, wiec musisz sie po prostu obserwowac :-) U mnie nie była to ciąża:-)

Karmellla pocieszę, że moja siostra miała ostre bóle piersi 10 dni po współżyciu (pierwszy raz w życiu) i okazało się to być ciązą :) Niestety u mnie sie to nie sprawdziło (jak pisałam, to objaw podwyżoszonego progesteronu który w każdym cyklu jest inny, może być więc ponad normę i bez ciąży). Tak na prawdę na tym etapie nie ma adnego pewnego objawu ciąży, prócz dodatniego testu ciążowego.

Autorka pisała że do okresu ma 9 dni więc wywnioskowałam ze do zapłodnienia doszło 4-5 dni temu a nie 10. Chociaż i tak nie sądzę żeby to był objaw tak szybko. Ale trzymam kciuki!!! U mnie pierwszym objawem też były bolące piersi. Ale dopiero jakoś w 3 tyg od zapłodnienia, nie dało się ich dotknąc normalnie:o zycze powodzenia!

Miało być oczywiście: cojarobietu, pocieszę Coś mi się Kamelia w głowę wcięła :)

no własnie to jest cos strasznego nigdy mnie tak nie bolało i dla tego mam jakies watpliwosci... nie dosyc ze strasznie bola mnie sutki to jeszcze to okropne uczucie jak ciagna mnie piersi ale tak od góry... poprostu obłed

Gość asdfvgbhn
a ja czekam na wiadomość od Ciebie autorko, że tescik pozytywny ! Zrobisz w dniu spodziewanej miesiączki i się przekonasz:D trzymam kciuki !

a ja uwazam ze to calkiem mozliwe ze to sa objawy ciazy !! to nie jest wcale regóła ze po 14 dniach dopiero sa jakies objawy !! znam dziewczyny ktore po tygodniu mialy juz objawy n poczatek molace piersi i cutki i kłucie w dole brzucha no a pozniej po 2 tyg mdlosci... kazda z nas jest inna !!!! nie które nie wiedza ze sa w ciazy nie maja objawów a nie ktore w krótkim czsie cos moga odczówac !!! kazdy organizm jest inny.. wiec moga to byc objawy ciazy ale tez nie koniecznie!!! czekamy do testu :):)

Gość asdfvgbhn
olu dokładnie ! Widzisz, mi tutaj nie wierzą ale mnie naprawde bardzo bolały piersi po zapłodnieniu. Może to nie reguła z tymi 2-3 tyg. Ja wiem kiedy mniej więcej zaszałam ponieważ stosowałam metodę termiczną i obserwację śluzu. Nigdy wczesniej nie miałam takiego bólu piersi. Może jestem wyjątkiem i dlatego już wcześniej poczułam ;) :P Jeszcze raz POWODZENIA AUTORKO !!

Gość asdfvgbhn
Ok. 13-15 dc "zaciążyłam " a juz od ok. 22 dc pojawił się ten silny ból piersi.

ale wiesz jak jest na tym forum kazda pisze inaczej bo kazda jest inna...:) i sa kłutnie ja tam wieze ze to moga byc oznaki ciazy noi oczywiscie tobie wieze ze ty tez takie objawy mialas... jak juz wspominalam moje kumpele tez tak miły po tygodniu juz wiedziały ze cos z nimi jest nie tak.... a tu jak autorka napisała kochala sie 10 dni temu gnie nastepnego dnia miala śliz i bolal ja dul brzucha czyli mogla dostac owulacje... czyli wszystko mozliwe ze moze juz cos odczuwac oczywiscie po tescie bedzie wiadomo :)

dziekuje kobitki za otuche... tak jak moja sis sie radzila czy mogla zajsc w ciaze 8 dnia czyklu gdzie okres miala nie całe dni a cykle 27 28 dniowe... noi wszyscy pisali jej ze to nie mozliwe.. a tu bum ma NADIE :):) i co kazda jest inna ale nie ksiazkowo powinna dostac owulacje 14 dnia cyklu i to jest nie mozliwe!! a jednak hehe kazdy jest inny i moze ja bede miala to szczescie :):) niestety teraz sie juz starac nie moge bo mam dni nie plodne ale jak mi sie niestety nie uda bede póbowala dalej :)