Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taka jedna kobiecina

kiedys byłam anorektyczką, dzis sie tego wstydze

Polecane posty

Gość taka jedna kobiecina

:( zupelnie nie wiem jak mogłam wpasc w to bagno. Trwało to wszystko moze 3 lata. Wyleczylam sie sama z tego gówna,ale przez te trzy lata bylam zupelnie inną osobą, żaluje tego strasznie bo wiem jak bardzo zranilam bliskie mi osoby. Pamietam jak ojciec sie mnie wstydzil, jak mama plakala, a ja mialam to wszystko gdzieś bo chciałam miec super sylwetke. A w rzeczywistosci bylam prawie trupem. Nie widzialam tego... Żaluje tych zmarnowanych lat * bo to moglby byc najlepsze lata mlodosci a staly sie zmarnowanym czasem ktory prawie wycielam juz z pamieci. Juz nigdy nie chce do tego wracac, dziekuje tylko Bogu ze sama w pore sie opamietalam bo moglo to sie skonczyc tragnicznie... i dziewczyny pamietajcie to wszystko zaczyna sie od zdrowego odzywiania, diety. ograniczanie posiilkow..potem wciągasz sie w to bagno coraz bardziej i bardziej, nie chcesz przestac bo przeciez jestes taka silna, wystające kosci coraz bardziej Cie mobilizują, w lustrze nie widzisz swojego prawdziwego odbicia. Jestes szczesliwa a Twoje zdrowie obraca sie w strzępy.. Dzis jestem dojrzalą kobietą, nie mam problemu ani z wagaą * bo zawsze bylam szczupla tylko tego nie zauwazalam) ani z jedzeniem, jem to co lubie i to na co mam ochote tylko ograniczam slodycze i duzo sie ruszam, ciesze sie ze z tego wyszlam ale zmarnowalam jedną rzecz/ Teraz gdy zrozumialam co jest w zyciu najwazniejsze, gdy mam męza gdy chce miec dziecko.. to wszystko powrocilo. Nie moge zajsc w ciąze, anoreksja pozbawila mnie macierzynstwa :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować