Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie pomocy kurde no

CO sie ze mna dzieje?????????

Polecane posty

Gość ludzie pomocy kurde no

pomocy!! nie wiem co sie ze mna dzieje na widok pewnego faceta trzesa mi sie nogi , czuje ze robie sie czerwona , brakuje mi slow jak z nim gadam , i mam wrazenie ze zaraz zemdleje to raczej nie jest zakochanie , on mi sie nawet nie podoba , moze lekko fascynuje , ale to nie moj typ to typowy 2 metrowy okularnik z roztrzepana fryzura , koszula i serdaczki :O jak tylko go widze i on zaczyna rozmawiac , wszystko mi sie telepie w srodku , rece chowam do kieszeni , zeby nie widzial ze sie trzesa , drepcze w miejscu , zeby nie upasc od trzesocych sie nog :O serce mi wali i nerwowo zaczynam sie smiac ... dobija mnie to :O :O coz z tym zrobic

Gość mi sie wyydddaaajjjeee
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Gość nananananananananaaa
wszystko z tobą w porządku :classic_cool:

Gość o tu jest moj temat
wklejam bo taki tu bajzej ze cholera pomocy!! nie wiem co sie ze mna dzieje na widok pewnego faceta trzesa mi sie nogi , czuje ze robie sie czerwona , brakuje mi slow jak z nim gadam , i mam wrazenie ze zaraz zemdleje to raczej nie jest zakochanie , on mi sie nawet nie podoba , moze lekko fascynuje , ale to nie moj typ to typowy 2 metrowy okularnik z roztrzepana fryzura , koszula i serdaczki :O jak tylko go widze i on zaczyna rozmawiac , wszystko mi sie telepie w srodku , rece chowam do kieszeni , zeby nie widzial ze sie trzesa , drepcze w miejscu , zeby nie upasc od trzesocych sie nog :O serce mi wali i nerwowo zaczynam sie smiac ... dobija mnie to :O :O coz z tym zrobic

Gość glupia sprawa ale tak
sie zaczyna zakochanie-feromony!!

Gość jakie tam zakochanie
ja też tak mam w stosunku do różnych facetów :) tych konkretnych oczywiście musisz się przyzwyczaić, raczej nie minie :)

Gość o tu jest moj temat
no ale ja mam tylko tak przy nim , nikim wiecej , a siksa nie jestem , w zyciu mijalam miliony facetow

Gość o tu jest moj temat
i jak wpomnialam oj jest dosc przecietny , nawet malo przystojny jeju nie wiem co myslec

Gość o tu jest moj temat
powie cos ktos jeszcze? madrego

Gość o tu jest moj temat
????

Gość o tu jest moj temat
kurde myslalam ze sa tu jakis w miare zyciowo madre osoby :(

Gość tez jestem za feromonami
poczytaj co to jak nie wiesz.Cos cie jednak musi w nim krecic,masz dowod ze uroda to nie wszystko!Los potrafi byc zlosliwy,w nieciekawym ciele umieszcza ciekawego czlowieka.

Gość o tu jest moj temat
z tym , ze ja go malo znam , tyle co nic znam go rok widzialam go 2 razy w tygodniu i doslownie tylko pare slow wypowiadal teraz juz nie jest ze mna na kursie a jak widze go przypadkiem to kaplica no

Gość o tu jest moj temat
tak dowod na to :D uroda to ie wszystko :P on to calkiem inny swiat :D zna chyba z 6 jezykow , wyksztalcony , oczytany. lekko z brzuszkiem :D i te jego okropne spodnie jak u dziadka :D kurde zwariowac mozna ,tyle minusow a jednak mnie telepie

Gość widocznie ma to cos

Gość o tu jest moj temat
tak tylko co?? heheh mozna powiedziec , ze bede sobie wzdychac i lamac nogi i jezyk przy kazdej rozmowie choc jest mily ,szarmancki , inteligentny i przenosilby przez prog kobiety to jednak zadnej nie ma.. moze jest gejem? nie wiem no boje sie zrobic jakikolwiek krok w jego strone , choc nie odmawia pojscia na kawe itp .. to nic wiecej :(

Gość no a co ty bys chciala
idz na kawe jak nie odmawia,poznasz go blizej,bedziesz wiedziala co cie w nim kreci.Nikt nie zna ciebie ani jego,czego oczekujesz?

Gość o tu jest moj temat
teraz zobacze go za 2 tyg , wlasnie na kawie , nna ktora sie zmowilismy ,taka sobie zwykla kawka , dzizys chyba spadne z krzesla :O 😭

Gość jak facet taki inteligentny
to moze nie uzywaj slowa dzizys-jest koszmarem

Gość o tu jest moj temat
czego oczekuje?? albo tego , ze powie ze jest gejem :D :D alb , ze ma mnie gdzies albo , ze cos do mnie ma .. choc w to watpie , faceci z natury zaraz podrywaja , daja znaki , zaczepiaja a on jak taka meska kolezanka heh .. sama nie wiem co myslec chyba nawet bym chciala zeby dal mi kosza , zebym przestala myslec

Gość o tu jest moj temat
to ze jest inteligentny to nie znaczy , ze zacofany i nie uzywa slow potocznych i glupkowatych :D to nadal czlowiek

Gość o tu jest moj temat
dodam jeszcze , ze ja mam 28 lat a on 38 :D

Gość tu z nikim nie pogadasz malenk
same tu glupki siedza

Gość o tu jest moj temat
:O