Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all my dreams fall down

W sobote przychodza do mnie kumpele na halloween.Macie jakies pomysły co robic??

Polecane posty

Gość all my dreams fall down

no nie wiem opróz ogladania horrorów :D co mozna porobic dawajcie podpowiedzi :D

Gość i tak nie wyswietli
ja tez odpisalam juz dwa razy w tematach :P mozecie sie przebrac z kolezankami i isc rozdawac cukierki. troche odwrotnie powinno byc ze przebrani przyjda do was ale czekajac w domu na kogos ze przyjdzie rownie dobrze same mozecie zjesc te cukierki wiec ruszajcie w teren ;)

Gość ejbisi
Nie widze pierwszego postu wiec nie wiem o co pytasz :D ale mozecie np wspolnie upiec ciasto dyniowe. Przy okazji mozecie wydrążyć w dyni taką buźkę, wsadzic swieczke i bedziecie miec halloweenowy lampion :) A potem obejrzyjcie jakis horror :P

Gość PolonaiseGirl
no jak to co wg tradycji powinnyscie chodzic po domach i zbierac cukierki

Gość shdjasdiaojda
możecie dać do polizania wasze słodkie muszelko- cukierki

Gość all my dreame are falling dow
dzięki za odpowiedzi :D tak sobie myslałam ze najpierw zjemy cos (zreobie potrawy które strasznie wygladaja ) np reka we wkrwi...itp.. potem nie wiem co ... potem wyjdziemy umalowane jako czarownice i połazimy po cukierki :D a jesli niktnie bedzie miał to zeby było fajnie i ciekaie bedziemy rozdawac na miesciee.... :D potem wrócimy spowrotem d mojego domu i obejzymy jakis egastraszny horro (tylko nie wiem jaki moze byc mega straszny.. :O )

Gość all my dreams are falling dow
mmacie jeszcze jakies pomysły..albo znacie jakies naprawde straszne horrory.? :D

Gość utybhterefrewfbg
???