Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zig Zag Zok

Prosze o POMOC - KOMPUTER

Polecane posty

Gość Zig Zag Zok

Nie wiem co sie dzieje ale od wczoraj co jakis czas nagle komputer mi sie wyłacza :( Boje sie ze cos sie moze psuc Moze ktos kto sie zna mi podpowie czego to moze byc wina??? Zasilacza??

Gość Zig Zag Zok
Nie wiem co sie dzieje ale od wczoraj co jakis czas nagle komputer mi sie wyłacza :( Boje sie ze cos sie moze psuc Moze ktos kto sie zna mi podpowie czego to moze byc wina??? Zasilacza??

masz za slaby komputer ja tak mialam gdy podlaczylam internet i po jakims czasie sam mi sie wylaczal i musialam zmienic

Gość Zig Zag Zok
ale ja mam internet juz od ponad roku i tak nie było ..ale co to ma tak w ogole wspolnego??

Gość Zig Zag Zok
był zawirusowany bo nie miałam dobrze zainstalowanego anty i moze dlatego;/...ale robiłam skanowanie..a co do burzy to nie ale ja mysle ze to moze byc cos z zasilaczem jak myslicie?? a jak cos to drogi jest nowy ?

Gość Zig Zag Zok
Sformatowac kurcze ale wtedy wszystko co mam na kompie poginie ;/ ehhh

to skopiuj na pendriva czy plytki i bedzie luz malina:D jak chcesz zeby ci komp hulal to musisz tak zrobic

może być zasilacz, mogą być wirusy i wiele innych rzeczy szukaj przyczyny też tak miałem i dysk poszedł się jebać - u mnie zawinił zasilacz

Gość Zig Zag Zok
Cholera znow sie wyłaczył mi;/ no własnie wiele innych rzeczy zalamalo mnie

a może wiatrak na procesorze nie chce współpracować, albo na karcie graficznej. Przegrzewa się i komp "gaśnie". Nie wiem co ci doradzić, takie rzeczy to najlepiej "na żywo" się diagnozuje Jak się nie znasz to najlepiej znaleźć kogoś kto w miarę czai o co biega.