Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaMM

Moja córka zaszła w ciąże , i nie wie kto jest ojcem .

Polecane posty

Gość komus sie noga podwinie
jak na pociag sie spozni, a nie jak daje dupy na prawo i lewo

Gość w sumie wpadla i koniec
a moglaby niezle na dooopie zarabiac, autorko, same straty

Gość Fobian
Byle nie był czarnuch.

Gość Rybak z. bagien
Chciałem zauważyć, że jeśli autorko piszesz "i" w zdaniu, to nie powinnaś stawiać przed nią przecinka! Co za głupie baby- podstawy gramatyki. Co do twojej córki, jest głupia jak wy wszystkie:) Całuski- pozdrawiam...:)

Gość Kobieta z Portobello
Droga autorko, Fakt faktem nie wiemy, w jakich okolicznościach dziewczyna zaszła w ciążę, w każdym bądź razie nikt Nas nie popełnia błędów świadomie. Córki nie należy potępiać, w tym momencie potrzebne jest Jej wsparcie i miłość. Rodzi się w Niej nowe życie, Ona sama przez ten czas będzie się zmieniać nie tylko fizycznie, ale głównie mowa tu o psychice. Z tego co Pani pisze macie ze sobą dobre relację i niech tak pozostanie. Nie musi Pani brać odpowiedzialności za to co zrobiła, ale ważne jest by była przy Niej i ją wspierała. Jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do popełniania błędów. Teraz ważne jest by Pani córka urodziła zdrowe dziecko i zapewniła Mu jak najwięcej miłości, miłości za dwoje, bo przecież w tym wypadku nie wiemy kto jest ojcem. Jestem przekonana, że córka kiedyś odwdzięczy się Pani, za to, że nawet w trudnych sytuacjach, a takowa nastąpiła, nie odrzuci Jej Pani, a poda pomocną dłoń. Pozdrawiam.

Jeśli świadomie nie brała udziału w orgii, to mogła dostać narkotyk w napoju. Powinna, jak już dojdziecie tołku, pomyśleć, na jakiej była imprezie w czasie płodnych dni i wszystkich facetów pozwać. Może wygrać alimenty i wsadzić za gwałt gnojka który jej to zrobił.

Gość art123
aborcja będzie najmniejsym złem w tym konkretnym przypadku

Gość Kobieta z Portobello
Art 123----> pozbawienie życia człowieka, mimo że jeszcze nienarodzonego w każdym przypadku będzie największym złem !