Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MBM

Ile przybieraja na wadze Wasze Maluszki?

Polecane posty

Moja córcia urodziła się z wagą 2970 dzis skonczyła 7tygodni waży 4215 Przez ostatni miesi ac przytyła 1`kg,, wczesniej nie przybierała na wadze ze wzgledu na żółtaczkę, 2 razy była naświtlana. Jak przybierają na wadze Wasze Maleństwa?

Gość moja córka również
urodziła się z wagą 2970:) W tej chwili ma 12 tygodni i waży 5 kg. Karmię ją piersią.

Moj Bartek jak sie urodzil to wazyl 3600 i 58cm a teraz (skonczyl 4 -mce) wazy 8300 i ma 71 cm . Moze duzo wazy ale jest "dlugi" wiec waga sie rozklada.

Mój syn urodził się z wagą 4250. Od 3tyg. życia jest na mleku mod. 1,5 msc- 6200 3msc - 7100 teraz dopiero we wtorek ide na szczepienie więc sie dowiem, ale ponad tydzień temu byłam na wizycie prywatnej i wazył 8100. Jest grubasek, ale nie widać tak po nim bo długi jest.

mój synek urodził się z wagą 3340 g, po miesiącu 4850g, po 2 miesiącach 5800g po 3 miesiącach 6600g obecnie ma 11 mies i ok 9,5-10 kg, mierzy ok 80 cm :) cały czas karmię piersią.

Witaj Gosiak :) Co u Ciebie slychac? Jak tam Michalek? Moj Bartek je juz marchweke z jablkiem i pije soczki. A Ty dajesz juz malemu zupki?

Gość a mój synek tak
urodził sie z wagą 3450g w wieku 3 miesięcy 5940g przez następne 6 miesiecy przybrał 2 kg a przez następne 6 miesięcy znowu 2 kg dziś ma prawie 15 miesięcy i waży około 10kg okaz zdrowia, nawet raz nie był przeziębiony od urodzenia:)

Gość a mój synek tak
aha, do 9 miesiąca karmiłam piersią

Gość a moja coreczka
urodzila sie z waga 3.370 po miesiacu wazyla 4.400 teraz ma 6 tyg ale wizyta u peidatry bedzoie dopiero za 2 tyg karmie piersia

Gość kazde dziecko indywidualnie

Gość moj przy porodzie 3100
pierwsze wazenie 2 tygodnie - 3800 5 tygodniach 5 kg teraz we wtorek idziemy na wizyte to bedzie 7,5 tygodnia i juz sie boje bo on rosnie w oczach ;) pewnie ponad 6 kg