Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Magister bez pracy

Wolę być bezrobotnym, niż iść do roboty fizycznej

Polecane posty

Gość polewka po maxie ....
Chwileczke ty sie chwalisz czy sie zalisz? Teraz w polsce Magistrow jest jak psów od tych szkol prywatnych naprawde nie sadze zebys byl ponad reszte...A swoją drogą jak z takimi tekstami wyjezdzasz to zaloze sie na 100% Ze masz takie twarzowe ze jak wybral bys sie na umowe o prace to podziekowali by ci czemu? Na twarzy wypisz wymaluj : ham,prostak,egoista SSMAN typowy ikarierowicz za 5zl , ale wykształcony! :)

Wbrew temu co piszesz jestem osobą bardzo sympatyczną, a żadnej prywatnej szkoły nie kończyłem, tylko uczelnie państwową - studia ekonomiczne, ale na politechnice

Gość nieudaczniku jeden do roboty

Gość takich magistrow to na peczki
mamy

Gość Rafaellek
Gardzę takimi ciotami jak ty

Gość tacy jak ty do kopania rowow

Gość ot_co
I bez studiowania można mieć taką pracę, że będziesz miał sporo kasy. Trzeba szukać wszędzie wysyłać CV gdzie się da

Gość do ot_co
chyba lanie betonow. prezesem banku bez wyzszego nikt nie zostanie

Gość ot_co
Oj w grubym jesteś błędzie :D Wystarczy dobry pomysł, głowa na karku ;)

Gość do ot_co
kredyty mnie nie interesuja, nie chce mniec na razie wlasnego biznesu

Gość do roboty leniu smierdzacy

Gość do -Pan Magister bez pracy
Ty wole bez kultury! Ty nazywasz ludzi cięzko pracujących osłami???? Oj przydałaby ci się lekcja życia. Jesteś nic nie wart, nie tyle jako magister (o tym akurat nic nie świadczy, tok myślenia tym bardziej) ale też jako człowiek. Nie posiadasz nawet odrobiny inteligencji, studia tego nie wyrabiają, dają widzę, ale jak głupi przyszedłeś na studia tak z nich wyjdziesz głupi :) 1. 0 kultury, 2. 0 ogłady. szkoda dalej wymieniać Życzę cię żebyś siedział w domu i pisał swoje wywody na babskim forum do końca życia :p

ale pierdzielicie ludzie, wcale mu sie nie dziwie ze nie chce isc do racy fizycznej ja jak skoncze studia to tez bym nie chciała tak pracowac, bo to jednak troche nie halo skonczyc studia i byc robolem i nie to ze do pracy nie szanuje bo w tylu zakładach produkcyjnych na studiach pracowałam, jako pracownik fizyczny ze szczerze powiem rzygac mi sie chce na sama mysl jakbym miąła po studiach isc tam znowu bo nie po to sie ucze

Gość no panie mgr
po tych studiach to niezbyt wygórowane masz oczekiwania, BUDŻETÓWKA ??? te 1500 zł o których mówisz to chyba BRUTTO!! i tak, po to kończyłes studia, zeby zarabiać nawet nie 1200 zł na rękę :P a tak swoją drogą, poczytaj statystyki UP, takich, jak Ty jest po prostu OGROM.

jak ma się bogatego tatusia i mamusie co do cycusia syneczka przytuli to można sobie pierdolić skolko ugodno jak się nie ma to się robi co trzeba

Gość gfddf
czlowiek z wyzszym wykształceniem ktory robi fizycznie to tak jak człowiek po podstawówce , ktory robi umysłowo . Zero logiki .

Gość do roboty leniu smierdzacy
nikt ci bez doswiadczenia nie pozwoli sie obijac w urzedzie za nasze pieniadze

Gość czemu studenci to takie pipki
gwozdzia nie umieja wbic, prawa jazdy nie maja, w wojsku by zgineli, lopata kopac nie umieja, czemu z nich takie sieroty?

Gość jestes nierobem i leniem

Gość ej Ty pan magister
jestes leniem i oslem bo siedzisz na garnuszku swoich rodzicow. ludzie ciezko pracuja zeby utrzymac swoje rodziny, zarobic na studia itd. szkoda slow i nerwow na takich jak ty

Gość animowanka
Pan Magister - a ja nie mam studiów wyzszych i pracuje za biurkiem, w budzetowce zarabiam 1600 - 2000 na reke zalezy kiedy i jaka nagroda :D i w dodatku w urzedzie pracy i znam takich jak Ty co to od poczatku bez niczego by chcieli miec kokosy.... :D:D ja zaczynalam od stazu za 470 polskich zlotych jeszcze wtedy. Wiec nie narzekaj tylko albo idz na staz albo rusz sie troche za robota. przegladam BIP na stronach swoich urzedow. a nie marudzisz...

Szukam pracy, wysyłam CV i nic. U znajomych taka sama sytuacja. Ciężko teraz o fajną pracę

Gość bo ciapa jestes
nikt nie chce chlopca po jakims call center

Miałam jednego chłopaka takiego co tez się obronił i nie poszedł do żadnej roboty w wakacje a zapisał się na kurs angielskiego żeby głupa przyjarać, nie uśmiechało mu się pracować, to zapisał się na studia dr. :| I siedzi teraz na dupie i uczy studentów, ale to prawdziwa ciota, nie wiem jak z Tobą. ALe nie wróżę Ci marnej przeszłości, ale słuchaj, chcę otworzyć burdel moze Cię zatrudnie jako kadrowego ?:D Taki joke :D Pozdrawiam wszystkich oprócz mgr ;D

Gość a sama masz jakie
wyksztalcenie, ze tak sie madrzysz i mgr nie pozdrawiasz?

Biedaczysko jak tatusia braknie to tylko- wózek i złom zbierać Zawsze będziesz mógł inteligentnie przeliczyć czy na piwo starczy

Poradzę sobie w życiu, o to się nie martwcie. Nie po to się kształciłem, by żulem zostać