Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Magister bez pracy

Wolę być bezrobotnym, niż iść do roboty fizycznej

Polecane posty

"Poradzę sobie w życiu..." Zapomniałeś dodać, "z drobną pomocą tatusia, który będzie mnie utrzymywał choćby do 40tki, jeśli dopiero wtedy znajdę pracę, którą uznam za wystarczająco fajną"

Gość ale ile mozna tyrac
np. jako spawacz i wdychac te trucizny?

Gość teraz to
magistra każda najgłupsza nawet jednostka zrobi... wystarczy mieć kasę

Gość a jak ktos magistra zrobil
panstwowo?

Gość powinno sie zmniejszyc
liczbe studentow w polsce, bo studia robia z ludzi nieudacznikow

ja bym chciała pracować nawet fizycznie, ale zdrowie nie pozwala :(

Gość ale pewnie biurowo pracujesz

Gość powinno byc obowiazkowe
wojsko dla wszystkich

też nie chciałabym pracować fizycznie, bo marnowałabym to, co zdobywałam przez lata ale bezrobocie pewnie by mnie zmobilizowało, bo jednak samodzielne utrzymywanie się to podstawa dorosłości

Gość do zołza jakich mało
co do bezrobocia to poki daja zasilek trzeba z niego korzystac do konca

Gość ona bbbb
a ja Cie rozumiem jakbym chciala robic cokolwiek to nie studiowalabym tylko od razu poszla na jakas marna robote;) nie studiuje po to zeby zarabiac krocie choc nie ukruwam ze chcialabym chce miec ciekawa satysfakcjonuajca prace ktora bedzie mnie rozwijac. Studia to 5 lat zzwyczaj dosc ciezkiej pracy jak sie skonczy to zazwyczaj ma sie jakas wiedze idac do pracy fizycznej tracisz ja. A kafe sie nie przejmuj tu same tepaki siedza. Jednakze sprobuj sie gdzies zaczepic na chwile i szukaj czegos lepszego pzdr

Gość do ona bbbb
w koncu madra wypowiedz

Gość konczylam artystyczna szkole
i pracuje teraz fizycznie w wyuczonym ukochanym ciezkim fizycznie zawodzie:D i nie dosc ze jestem mloda, mam prace ktora uwielbiam i z tego niezle pieniadze :D a wszyscy powtarzali ze z tego pieniedzy miec nie bede, ze kazdy by chcial interesowac sie X i pozniej tym sie zajmowac:D

Gość do Black and gold
zalezy z czego ten magister

Gość jestes przegrancem

Gość tez magister
Do fizycznej mozna w ostatecznosci isc. Ale szanowac fizola? Nigdy. Musieliby do mnie mowic prosze pana i sie klaniac, bo inaczej nie podam takiemu menelowi reki.

Gość hehehhihihiihihuhuhuhuhhuuh
tez magister Do fizycznej mozna w ostatecznosci isc. Ale szanowac fizola? Nigdy. Musieliby do mnie mowic prosze pana i sie klaniac, bo inaczej nie podam takiemu menelowi reki. Zeczywiscie widzac ludzia z wyzszym he he siema julek ekhmmm sorry dziendobry panie magistrze, ktora lopato pan woli dzis kopac? :p

Gość TH is IT
Ja też Fizycznie to mógłbym pracować za 3500 zł miesięcznie

Gość samosia sia sia
Ciesz się że Cię rodzice utrzymywali w czasie jak to ciężko się uczyłeś. Ja pracuję i uczę się jednocześnie i radzę sobie sama mimo iż pracuję w wyuczonym zawodzie to i tak marnie zarabiam ;( ale za coś trzeba żyć. Skoro nie umiesz znaleźć pracy w zawodzie to może się do niej nie nadajesz i tak czy siak jak mamusia przestanie cię sponsorować to złapiesz pierwszą lepszą robotę i podziękujesz że masz codo gara włożyć!!!!

Gość cieszacysiezzycianiepracy
ah ci pseudo pracownicy tez wole być bezrobotny nawet jeśli mialbym zdechnąć ale z godnoscia ponieważ w kraju zwanym polska w normalnej pracy normalni ludzi niewyzyja pracuje się po to żeby zyc a nie zyje żeby pracować.... ja wole cieszyc się zżyciem i szacunkiem do siebie a przez to mamy takie male zarobki ponieważ pelno ludzi - pseudo ludzi co się chwala ile to przepracowali... nikogo to nieobchodzi i liza dupe by mieć marne 1000zl czy te 2000... które ledwo ledwo starczy na zycie.... w tym kraju nic dziwnego ze młodzi uciekają ,kiedyś byłem patriota teraz to wygasło calkiem z tym państwem które wykorzystuje ludzi to jest chore ze w innych krajach człowiek będzie miał dobrze na sprzątaniu,pracy w markecie a w naszym 0 zycia w owiele cięższych pracach i niewiarygodnie male zarobki... tak jak telewizja pieprzy ze mamy jedno z tańszego paliwa.....tyle ze te xxxby nie mowia o zarobkach ... u nas paliwo powiedzmy 4.50 a u nich tez podobnie tyle ze u nich 4x większe zarobki wiec gdzie tu porównanie jeb...ni idioci....syn od razu wyjechal majac 18 lat z tego śmietnika pomogłem mu ale nawet on sam wolalby być bezrobotny,nigdy nic odemnie niechcial pozdrawiam tych co niedaja się wykorzystywać i się szanują bo ja owiele bardziej szanuje bezdomnego oczywiście który niechleje niecpa i niepali itp. niż tych pseudo pracowników co slepo klamia ze im starczy te 2000.... w dupo wlazy.... a w rzeczywistości jak by znalazł ktoś czy po prostu wygral iles milionow to by już niepracowal, oczywiście normalna osoba bo niema czegos takiego ze ktoś pracuje bo lubi to mnie smieszy najbardziej takie kity normalny człowiek by zwiedzal swiat, lezal na wyspach,plazach itp. robil tylko to co lubi nie za pieniądze bo jak za pieniądze to to oznacza ze tylko pieniądz tego podludzia obchodzi tak jak u nas pseudo sportowcy niż w zyciu nie zrobili i maja miliony za nic to jest chore np. Lewandowski kopie pilke i ma miliony a ktoś inny uprawia o wiele trudniejszy sport gdzie stawka jest zycie i ma z tego 100x mniej jak nie więcej....a jak już to w zyciu powinni zrobić uczciwie ze każdy fizycznie a nie nieuczciwie wtedy nikt by nienazekal bo nie było by podzialow