Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jablusssko zielone

Uderzyl mnie, co teraz????

Polecane posty

Gość Jablusssko zielone

poklocilimy sie o moj kontakt z bylym na nk, nazwal mnie szmata uderzylam go za to w twarz a on mi z calej sily oddal , upadalam na podloge, teraz mam obity polik...co teraz mam zrobic????

Gość jablussko zielone
same chamskie odpowiedzi...

jesli raz uderzyl to pamieta zobi tto predzej czy pozniej znowu,wiem co mowie choc , od bardzo dawna tego niezrobil ale mam sie na bacznosc.Napewno moze byc pewny ,ze oddam iodejde ,to wie z pewnoscia,musisz byc bardzo,ale to bardzo stanowcza,nie wiemjakie sa wasze relacje ,jak dawno sie znacie,ale jesli krotko to go zostaw ,bo wkrotce zaatakuje znowu,zawsze znajdzie powod zeby to zrobic-swoje frustracje wywa,,li na ciebie, chocbys nie wiem jak sie starala,chocbys nie wiem jaka dobra byla.nie wolno nikogo bic - to podstawowa zasada.bo jak silniejszy nie wie co powiedziec to bije.nie daj sie.

Kiedyś, nie pomnę gdzie, czytałem dane statystyczne.. rację ma s.dalida .. uciekaj. No chyba że lubisz. Nie będę teraz sypał liczbami, tymi statystycznymi bo nie pamiętam. Po prostu były zaskakujące. Znam gości, którzy za krzywe spojrzenie potrafią przywalić komuś na ulicy, jednak nie ma możliwości by się to im przydarzyło w stosunku do kochanej prze nich osoby.

Tez znam takie osoby. ale to rzadkie przypadki.raczej regula -jak raz to zrobil zrobi ponownie,obietnice sa raczej nie do dotrzymania. wazy jest czynnik rodzinny-jesli byla tam agresja to prawie pewne ze historia sie powtorzy. choc nie bede generalizowac bo sa wyjatki, ale tylko wyjatki Rozwaz to dziewcze drogie