Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośmituniegra

własnie przeczytałam w jednym plotku, że...

Polecane posty

Gość cośmituniegra

Farel Colin pogodził sie z matką Alicji. Śledzicie te ploty? Przez telefon? Wiecie coś więcej. Dajcie znać!

Gość Fajna zabawaaa
a to ciekawe rzeczy piszą noo :classic_cool:

Gość cośmituniegra
Ale co mam przeczytać na razie jest tyle i już. Co? Chce żeby siedziała razem z nią bo nie zasługuje na celę z Polańskim Alicja? Coś mi tu nie gra i tyle. A co mam przeczytać?

Gość cośmituniegra
A widzieliście zdjęcia Izabel i Marcinkiewicza? Ale żałość. Uważam, że ich razem wywalą. Co wy na to? :(

Gość cośmituniegra
Ciekawe kiedy napisze o tym Pudel, że Farel pogodził się z matką Bachledy. pewnie chcą też wsadzić do kicia baby z Pudla za głupie ploty - te ploty wszystkie są głupie, ale najgorszy jest Pudel, nie? :(

Gość cośmituniegra
Napiszcie coś!!!

Gość cośmituniegra
Coś mi tu nie gra! Chyba chodzi o to, żeby wystąpili w US w sprawie gwałtu dosłownie. No bo ludzie w Polsce uważają , że on te Alicję zgwałcił dosłownie i poszedł. A to trwało pól roku, a póżniej zaszła w ciążę i za nim latała - poleciała do US zamiast wrócić do....Niemiec dosłownie. i on ma to świadków. A tu co? I zamkną całego pudla i tak sie skończy. AMEN :( Dostaną nazwiska i jak przyjadą te baby do USA do swoich rodzin to je gestapo aresztuje. Czy kogoś kto zrobił z tego takie DNO. Ci sami powinni wziąć to dziecko. No bo kto ma je wziąć? :(

Gość cośmituniegra
A wiecie, że ja wymyśliłam cały plan, że będą Polonię z Chicago i Polaków z Chicago przenosić do Australli? Bo im sie nie kalkuluje trzymanie Polaków w US? Takie zrobiłam TEORETYCZNE kalkulacje. No może nie mam racji. Ale Niemców wzięłam pokojowo, że się za nas wezmą, ale to im się nie uda. I tyle. Niemcy to wojna i tyle :( Choć może nie mam racji. Wtedy podniosą ceny biletów i telefonów, żeby się skończyło to daremne latanie. Albo żeby zarobić bo co oni mają z tego wszystkiego w tym US.

Gość cośmituniegra
Moim zdaniem tak może być, że ich przerzucą - PO CICHU i im powiedzą, że mają się zamknąć bo jeszcze mogą wrócić do Polski, tam im pomogą, a tu sie będą przyglądać. Oczywiście nie wszystko od razu, ale spokojnie, powoli. Nie jest to możliwe? I tak niczego w US nie będą znaczyć a ciągle latają do sądów co 5 minut, zaś jeśli mają tam iść to nic. Cisza. Tak naprawdę. A z US nie sa. To może w Australii się uspokoją bo w końcu są piątym kołem u wozu i tyle. I niczym więcej.

Gość cośmituniegra
Kiedyś będa żałować że was nie zabili jak Niemcy Żydów w tej Ameryce za waszą głupotę i daremność. Na razie pewnie dadzą Australię a później deport do Polski, żebyście pracowali w Europie i koniec piesni. Co było minęło. W końcu obozy koncentracyjne były Polaków więc cóz... :(

Gość cośmituniegra
Chyba będą łazić i na początek kto nie mówi po angieslku - do domu. To początek a póżniej zalezy ile. I dalej dalej dalej... :( Obym była złym prorokiem, ale w sumie czemu mam być złym prorokiem? :(

Gość O masz to znowu ta
schizofreniczka :O

Gość cośmituniegra
To sie okaze - teraz już się wszyscy zaczynają dogadywać a jest napisane, że przy końcu świata nie będzie żadnej wojny. No i to prawda - na razie Niemcom się nie spieszy by napaść na Rosję, a poza tym zobaczą sobie jak idzie urabianie Polaków w US. W końcu US są dobrzy , a Niemcy są źli. A teraz już powoli Niemcy zaczynają się odzywać do Żydów to równie może być. Czy dobrze robią? Nie wiem. Ja się do nich nie odzywam. Jak zaczną się jednak do nich odzywać to znowu im przylezą i wszystko zasyfią bo tacy są Żydzi. Wszędzie robią syf i kryminał. Ale podobno najgorszy jest polski kryminał. Nie wiem - moim zdaniem żydowski jest gorszy bo wygląda jak cukierek a to kryminał taki sam jak każdy inny - jedna chciwość :( Jak moja rodzina :(