tanis_a 0 Napisano Październik 29, 2009 Witam, chciałabym kupić oryginalną wagę do kuchni co myślicie o tych firmach: - Full - Arco Na co byście zwrócili uwagę przy wyborze, nie kierując się ceną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Październik 29, 2009 elektroniczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Październik 30, 2009 Mnie przypadła do gustu srebrzysta z misą, firmy Adler. W sklepie 1komp dostaniesz ją za 80pare złotych, sama myślę by sobie takie cudo zamówić, bo te przeliczniki w tabelkach kalorycznych kompletnie nic mi nie mówią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kika3 0 Napisano Listopad 5, 2009 ja bym się kierowała dobrą marką oraz wyglądem, super rzeczy mają w sklepie modernform, bardzo podoba mi się waga Alessi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cube Napisano Listopad 6, 2009 a nie myślałaś nad innymi firmami? ja na electro.pl znalazłam dobrą wagę firmy Eldom: http://www.electro.pl/produkt-ELDOM_Waga_EK5055_Srebrna_28_wysylka_od_10_zl_29_2B_udzial_w_losowaniu_wyprawy_do_Afryki-22305,147.html jest elektroniczna, z bezpiecznego szkła, i ma dużo przydatnych funkcji, do tego kosztuje 49zł także droga też nie jest..to może jednak ta Cię zainteresuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poganiacz klawiszy Napisano Listopad 7, 2009 w biedronce bedzie niedlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach