Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89r..AP

czy moj ojciec ma racje? poza tym nie mam prawa mieć prywatnosci?

Polecane posty

Gość 89r..AP

mój ojciec wydaje mi sie ze powol wariuje.. znalazł u mnie w pokoju, w pufie, gazety typu "joy, glamour, cosmopolitan" i w jednej z nich byla jakas wkladka dotyczaca sexu, jak robic, jakie pozycje, jak nakladac ustami prezerwatywy. No i znalazł to zrobil ogromna awanture, a wiecie on "katolik" ogromny a wyzywa. I dzis zrobil mi i mamie awanture ze przez te gazety kurewskie ne nie zdałam matury, zdenerwowalam sie i powiedziałam moge czytac bo w koncu jestem kurwą (kiedys tak na mne powedzał jak sie spoznilam 15 min do domu:( ) powiedzcie czy on ma racje z ta zloscia o te gazety? one byly i tak z lat poprzednich, po porstu nei zagladałam do pufy. czy on ma prawo mi grzebac? poza tym mam 20 lat.... wszyscy domownicy procz niego, sa za mna, bo kazdy mial okres w zyciu ze chcial o tym czytac, zreszta to juz nie jest temat tabu. jeu nie da sie przetlumaczyc, ciagle gada o tych gazetach i juz sama czuje sie winna, ale to byl dodatek do jakiejs gazety :( ja anwet chlopaka nie mam, nawet tego nie czytalam, ale on nie uwierzy :( ze wszytskim musze sie teraz chowac. biore tabletki antykoncepcyjne bo mam chory jajnik i musze hormonami sie leczyc, to przeciez tak bunkruje te opakowania bo jakby zobaczyl to juz calkiem byloby;(